Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Risus küçükkuyuspor
3-5-2 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Águstsson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lipcsei zal de hoekschop nemen. Garştea krijgt zijn hoofd ertegen. Tüfekçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - küçükkuyuspor 0:1

13e minuut.
Tuptyński met een harde bal richting middenveld. Celis kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev is nu in balbezit. Diev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Backeljauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Risus - küçükkuyuspor 1:1

41e minuut.
Daar is Tcheuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragagni rent richting de bal. Bragagni met een sublieme pass. Garştea is nu in balbezit. Garştea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Diev is nu in balbezit. Backeljauw onderschept slim de pass. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - küçükkuyuspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 54%, küçükkuyuspor 46%.
Risus - küçükkuyuspor 2:1

47e minuut.
Gogoncea kan de bal niet met de borst controleren. Águstsson is nu in balbezit. Gogoncea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogoncea krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cham geeft de bal voor. Hilalsoy speelt de bal door. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović onderschept slim de pass. Manojlović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garştea rent richting de bal. Garştea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Risus - küçükkuyuspor 2:2

67e minuut.
Manojlović geeft een hoge lob. Ciepichał geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vondrášek de bal onder controle te krijgen. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natarelli speelt de bal door. Vondrášek is nu in balbezit. Diev onderschept slim de pass. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - küçükkuyuspor 3:2

77e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy speelt de bal door. Diev is nu in balbezit. Diev haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - küçükkuyuspor 4:2

81e minuut.
Tuptyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lipcsei met een snelle inworp. Águstsson rent richting de bal. Águstsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lipcsei passt de bal met de wreef. Águstsson is nu in balbezit. Tuptyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuptyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 48%, küçükkuyuspor 52%.
Risus - küçükkuyuspor 4:2