Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seas - Amuda Kalkan Team -
fybambam Tactiek Pep
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Şahbazov kopt de bal weg. Ingvardsen rent richting de bal. Paşazadə rent richting de bal. Aslanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 59%, - Amuda Kalkan Team - 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seas - - Amuda Kalkan Team - 0:0

55e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aslanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Yengeç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanát springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prosperi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Yengeç ... Strafschop! Prosperi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yengeç met een sublieme pass. Prosperi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gielnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - - Amuda Kalkan Team - 0:1

61e minuut.
Bobek speelt de bal door. De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze geeft de bal voor. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Aslanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov met een sublieme pass. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Zanát rent richting de bal. Strempel begaat een overtreding. Strempel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 50%, - Amuda Kalkan Team - 50%.
seas - - Amuda Kalkan Team - 0:1