Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor Aytemiz Alanyaspor
Attack Tactiek 123
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko passt de bal zonder na te denken. Švanda speelt de bal door. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 0:1

5e minuut.
Švanda geeft een lange en hoge pass. Zerbino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbino passt de bal zonder na te denken. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Smolej is nu in balbezit. Suchomski rent richting de bal. Smolej verovert de bal door een tackle van achteren. Smolej schiet op doel. Torres Belén heeft problemen om de bal te vangen. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Speichler geeft een lange en hoge pass. Swinkels met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosta de bal. Rosta geeft de bal voor. Zerbino springt en kopt de bal. Speichler bokst de bal weg.

13e minuut.
Ivanko passt de bal met de wreef. Rosta rent richting de bal. Rosta passt de bal met de wreef. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán passt de bal in één keer door. Zduński rent richting de bal. Zduński geeft de bal voor. Balarezo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 1:1

23e minuut.
Sztorc geeft de bal voor. Özbalcı is nu in balbezit. Özbalcı met een sublieme pass. Urbán rent richting de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ivanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Švanda met een sublieme pass. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Zerbino is nu in balbezit. Zerbino passt de bal zonder na te denken. Smolej rent richting de bal. Smolej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 1:2

33e minuut.
Özbalcı geeft een lange en hoge pass. Almarza probeert naar een medespeler te passen. Ivanko kopt de bal weg. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Suchomski de bal. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino schiet op doel. Speichler bokst de bal weg.

40e minuut.
Sztorc met een sublieme pass. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Swinkels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swinkels krijgt een gele kaart. Zduński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zduński kan niet meer verder spelen. Janiaczyk komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Zerbino geeft een hoge lob. Suchomski is nu in balbezit. Smolej onderschept slim de pass. Smolej haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Speichler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 58%, Aytemiz Alanyaspor 42%.
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 1:2

59e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş passt de bal met de wreef. Janiaczyk speelt de bal door. Balarezo rent richting de bal. Balarezo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Panarisi verovert de bal door een tackle van achteren. Panarisi probeert naar een medespeler te passen. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta geeft een hoge lob. Zerbino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Rosta geeft de bal voor. Zerbino is nu in balbezit. Zerbino draait met de bal, schiet en ... Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kızılateş met een sublieme pass. Daar is Sztorc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztorc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbán de bal. Urbán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zerbino heeft problemen om de bal te vangen. Torres Belén onderschept slim de pass. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Janiaczyk is nu in balbezit. Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Almarza bokst de bal weg. Balarezo controleert de bal met de borst. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balarezo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc met een sublieme pass. Urbán is nu in balbezit. Urbán haalt uit met een fantastische trap. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 2:2

89e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Ivanko speelt de bal door. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 63%, Aytemiz Alanyaspor 37%.
uneyspor - Aytemiz Alanyaspor 2:3