Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aytemiz Alanyaspor uneyspor
123 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Crainic geeft een lange en hoge pass. Torres Belén rent richting de bal. Rollin onderschept slim de pass. Rollin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 1:0

12e minuut.
Švanda speelt de bal door. Ivanko speelt de bal door. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej rent richting de bal. Smolej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Balarezo is nu in balbezit. Panarisi onderschept slim de pass. Kızılateş maakt een afschuwelijke overtreding. Panarisi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Panarisi kan niet meer verder spelen. Oliveira Silva komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Özbalcı met een snelle inworp. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş passt de bal in één keer door. Urbán is nu in balbezit. Urbán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 1:1

27e minuut.
Ivanko is nu in balbezit. Ivanko met een sublieme pass. Smolej is nu in balbezit. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Janiaczyk onderschept slim de pass. Janiaczyk passt de bal in één keer door. Jonker rent richting de bal. Urbán onderschept slim de pass. Urbán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ivankov is nu in balbezit. Švanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Švanda speelt de bal door. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel. Speichler bokst de bal weg.

33e minuut.
Ivanko onderschept slim de pass. Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:1

36e minuut.
Švanda passt de bal zonder na te denken. Jaramillo rent richting de bal. Rollin onderschept slim de pass. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Balarezo is nu in balbezit. Jonker is nu in balbezit. Balarezo onderschept slim de pass. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ivanko met een sublieme pass. Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Rosta met een sublieme pass. Rollin is nu in balbezit. Rollin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 38%, uneyspor 62%.
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:1

46e minuut.
Urbán rent richting de bal. Ivanko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kızılateş met een snel genomen vrije trap. Balarezo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:2

54e minuut.
Crainic geeft een hoge lob. Inworp. Özbalcı met een snelle inworp. Oliveira Silva probeert naar een medespeler te passen. Özbalcı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Özbalcı geeft de bal voor. Urbán kopt de bal weg. Daar is Balarezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:3

71e minuut.
Švanda speelt de bal door. Rosta rent richting de bal. Rosta geeft de bal voor. Smolej kopt de bal weg. Speichler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Özbalcı met een sublieme pass. Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán passt de bal in één keer door. Balarezo heeft problemen om de bal te vangen. Balarezo draait met de bal, schiet en ... Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:4

78e minuut.
Özbalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta onderschept slim de pass. Rosta geeft de bal voor. Rollin is nu in balbezit. Rollin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Sztorc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balarezo de bal. Balarezo draait met de bal, schiet en ... Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:5

82e minuut.
Janiaczyk kopt de bal weg. Sztorc probeert de bal aan de voet te houden. Swinkels met een sublieme pass. Smolej rent richting de bal. Smolej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Speichler trapt de bal weg van het doel. Daar is Sztorc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanko probeert naar een medespeler te passen. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Speichler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Speichler speelt de bal door. Švanda controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaramillo. Jaramillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aytemiz Alanyaspor 48%, uneyspor 52%.
Aytemiz Alanyaspor - uneyspor 2:5