Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babasultan SK HusPas
off Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.7 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Włoszczak geeft de bal voor. Dalyan is nu in balbezit. Alptek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alptek krijgt een gele kaart. Dalyan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Babaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Buitenspel voor Gündüzer. Goede buitenspelval van de verdediging. Sippel neemt vlug de vrije trap. Yenilmeztürk kopt de bal weg. Daar is Guarinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarinoni haalt uit met een fantastische trap. Dec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yusifov de bal. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli schiet op doel. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yusifov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sippel probeert naar een medespeler te passen. Berilli is nu in balbezit. Berilli geeft een lange en hoge pass. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Yenilmeztürk geeft de bal voor. Czerep kopt de bal weg. Berilli is nu in balbezit. Berilli schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 1:0

22e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski passt de bal zonder na te denken. Maurer geeft een lange en hoge pass. Berilli heeft problemen om de bal te vangen. Berilli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Yusifov maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Dec met een harde bal richting middenveld. Czerep kopt de bal weg. Guarinoni geeft een hoge lob. Dec bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Włoszczak met een snelle inworp. Cubelos rent richting de bal. Cubelos geeft een hoge lob. Dalyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pleśniak kopt de bal weg. Cubelos rent richting de bal. Cubelos geeft een hoge lob. Dalyan rent richting de bal. Dalyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Pleśniak kopt de bal weg. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 40%, HusPas 60%.
Babasultan SK - HusPas 2:0

48e minuut.
Maurer kopt de bal weg. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yusifov onderschept slim de pass. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 3:0

49e minuut.
Pleśniak geeft een lange en hoge pass. Włoszczak rent richting de bal. Włoszczak geeft een hoge lob. Dalyan rent richting de bal. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Włoszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoszczak geeft de bal voor. Sippel speelt de bal door. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov schiet op doel. Dec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 4:0

67e minuut.
Cubelos geeft een hoge lob. Dalyan is nu in balbezit. Deprez begaat een overtreding. Dalyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Babaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Gündüzer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sippel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guarinoni kopt de bal weg. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Berilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 5:0

71e minuut.
Maurer onderschept slim de pass. Maurer met een sublieme pass. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 6:0

76e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dzikowski kopt de bal weg. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen. Pleśniak geeft de bal voor. Yusifov probeert de bal met de borst te controleren. Yusifov schiet op doel. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czerep is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alptek met een snel genomen vrije trap. Yusifov rent richting de bal. Yusifov draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 7:0

81e minuut.
Yusifov verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov speelt de bal door. Berilli rent richting de bal. Berilli schiet op doel. Dec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babasultan SK - HusPas 8:0

83e minuut.
Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni passt de bal zonder na te denken. Yusifov rent richting de bal. Yusifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Şanlıata de bal. Guarinoni rent richting de bal. Guarinoni geeft een hoge lob. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babasultan SK 37%, HusPas 63%.
Babasultan SK - HusPas 8:0