Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HusPas Babasultan SK
5-3-2 Tactiek off
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan passt de bal met de wreef. Şanlıata probeert de bal aan de voet te houden. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:1

3e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurer. Dzikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dalyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prando. Dalyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Czerep probeert naar een medespeler te passen. Maurer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konuşkan. Konuşkan krijgt een gele kaart. Maurer raakt geblesseerd tijdens het duel. Maurer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:2

8e minuut.
Vukašević kopt de bal weg. Prando is nu in balbezit. Prando geeft een lange en hoge pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Dec bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maurer zal de hoekschop nemen. Sangronis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Berilli is nu in balbezit. Berilli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vukašević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prando de bal. Prando met een sublieme pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dzikowski geeft de bal voor. Buitenspel voor Dalyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Sippel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:3

21e minuut.
Gündüzer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tkocz neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Yenilmeztürk de bal. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:4

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurer met de inworp. Berilli is nu in balbezit. Berilli schiet op doel. Dec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:5

32e minuut.
Maurer met een snelle inworp. Cubelos speelt de bal door. Prando probeert naar een medespeler te passen. Sangronis heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis schiet op doel. Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akyüz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Akyüz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maurer met een snelle inworp. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Prando bereikt de bal nog maar net als eerste. Prando passt de bal in één keer door. Czerep is nu in balbezit. Berilli rent richting de bal. Berilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer speelt de bal door. Włoszczak geeft de bal voor. Dalyan is nu in balbezit. Dalyan schiet op doel. Babaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 60%, Babasultan SK 40%.
HusPas - Babasultan SK 0:5

50e minuut.
Prando passt de bal met de wreef. Czerep is nu in balbezit. Czerep passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 0:6

52e minuut.
Włoszczak probeert de bal met de borst te controleren. Włoszczak passt de bal met de wreef. Cubelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubelos schiet op doel. Babaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 1:6

59e minuut.
Yenilmeztürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şanlısoy komt het veld opgelopen. Tkocz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berilli draait met de bal, schiet en ... Dec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 1:7

61e minuut.
Cubelos onderschept slim de pass. Dzikowski met een sublieme pass. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan haalt uit met een fantastische trap. Babaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maurer rent richting de bal. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Maurer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Prando passt de bal in één keer door. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep passt de bal met de wreef. Berilli rent richting de bal. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sangronis passt de bal zonder na te denken. Daar is Czerep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerep passt de bal in één keer door. Berilli rent richting de bal. Berilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Maurer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerep is nu in balbezit. Czerep geeft de bal voor. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HusPas - Babasultan SK 1:8

82e minuut.
Doeltrap. Babaoğlu trapt de bal weg van het doel. Dzikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Berilli de bal. Berilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cubelos is nu in balbezit. Cubelos geeft de bal voor. Vukašević speelt de bal door. Dalyan rent richting de bal. Dalyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Włoszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prando is nu in balbezit. Włoszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Włoszczak geeft een hoge lob. Gündüzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HusPas 52%, Babasultan SK 48%.
HusPas - Babasultan SK 1:8