Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
- Amuda Kalkan Team - küçükkuyuspor
Pep Tactiek 352
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
Pillet probeert de bal met de borst te controleren. Pillet geeft de bal voor. Mokatsi is nu in balbezit. Mokatsi schiet op doel. Minh Tiến werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Sarafian is nu in balbezit. Sarafian geeft een lange en hoge pass. Vondrášek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bragagni onderschept slim de pass. Bragagni passt de bal in één keer door. Balkaner met een sublieme pass. Garştea rent richting de bal. Garştea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bragagni rent richting de bal. Bragagni geeft een lange en hoge pass. Garştea rent richting de bal. Garştea draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 0:1

30e minuut.
Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian geeft een lange en hoge pass. Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi haalt uit met een fantastische trap. Minh Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pintea onderschept slim de pass. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Garştea onderschept slim de pass. Daar is Garştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garştea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Pintea onderschept slim de pass. Pintea passt de bal zonder na te denken. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea schiet op doel. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 0:2

38e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Balkaner kopt de bal weg. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garştea rent richting de bal. Garştea haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong bokst de bal weg.

41e minuut.
Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Paşazadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paşazadə krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mokatsi rent richting de bal. Manojlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Mokatsi is nu in balbezit. Mokatsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Amuda Kalkan Team - 58%, küçükkuyuspor 42%.
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 0:2

47e minuut.
Sarafian probeert naar een medespeler te passen. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manojlović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Lipcsei speelt de bal door. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson passt de bal in één keer door. Lipcsei rent richting de bal. Lipcsei geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ielejnieks de bal onder controle te krijgen. Prosperi is nu in balbezit. Prosperi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sarafian passt de bal in één keer door. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manojlović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mokatsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mokatsi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Minh Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 1:2

59e minuut.
Sarafian passt de bal zonder na te denken. Backeljauw rent richting de bal. Mokatsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mokatsi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
MacCammond passt de bal zonder na te denken. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Backeljauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Backeljauw geeft een lange en hoge pass. Prosperi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mokatsi kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Prosperi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mokatsi de bal. Mokatsi met een sublieme pass. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel. Minh Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Paşazadə is nu in balbezit. Paşazadə geeft een hoge lob. Gałus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garştea is nu in balbezit. Garştea draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 1:3

89e minuut.
Pillet is nu in balbezit. Pillet passt de bal zonder na te denken. Backeljauw rent richting de bal. Mokatsi verovert de bal door een tackle van achteren. Mokatsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Amuda Kalkan Team - 55%, küçükkuyuspor 45%.
- Amuda Kalkan Team - - küçükkuyuspor 1:3