Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Risus seas
3-5-2 Tactiek fybambam
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Denona rent richting de bal. Denona passt de bal met de wreef. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Risus - seas 0:1

9e minuut.
Denona verovert de bal door een tackle van achteren. Denona passt de bal zonder na te denken. Hajduković is nu in balbezit. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Hajduković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yardımcı verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımcı geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. Gielnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gogoncea met een sublieme pass. Hilalsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov begaat een overtreding. Aslanov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen onderschept slim de pass. Ingvardsen probeert naar een medespeler te passen. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şahbazov kopt de bal weg. Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy passt de bal in één keer door. Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Gielnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tcheuko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ingvardsen rent richting de bal. Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingvardsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahbazov met een snel genomen vrije trap. Natarelli geeft een lange en hoge pass. Diev kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero schiet op doel. Gielnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 40%, seas 60%.
Risus - seas 0:1

50e minuut.
Ergin kopt de bal weg. Ingvardsen heeft problemen om de bal te vangen. Ingvardsen geeft een lange en hoge pass. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Natarelli geeft een lange en hoge pass. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Hilalsoy geeft de bal voor. Diev springt en kopt de bal. Bareja controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Şahbazov geeft de bal voor. Zanát kopt de bal weg. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Ciepichał de bal. Zanát is nu in balbezit. Ciepichał verovert de bal door een tackle van achteren. Denona onderschept slim de pass. Denona draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi bokst de bal weg.

81e minuut.
Cham geeft de bal voor. Zanát rent richting de bal. Tcheuko met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Risus 50%, seas 50%.
Risus - seas 0:1