Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seas Risus
fybambam Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ciepichał geeft de bal voor. Inworp. Denona met de inworp. Ingvardsen geeft een lange en hoge pass. Aslanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Tüfekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ergin geeft de bal voor. Cham rent richting de bal. Cham geeft een hoge lob. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smyczyński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denona zal de hoekschop nemen. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Smyczyński geeft een lange en hoge pass. Natarelli probeert de bal aan de voet te houden. Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Yardımcı met een sublieme pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bareja krijgt een gele kaart. Otero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogoncea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Denona speelt de bal door. De Looze is nu in balbezit. De Looze geeft een lange en hoge pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Natarelli kopt de bal weg. Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvardsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingvardsen krijgt een gele kaart. Tcheuko raakt geblesseerd tijdens het duel. Natarelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tcheuko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bernandes trapt de bal weg van het doel. Smyczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. Tüfekçi bokst de bal weg.

39e minuut.
Yardımcı onderschept slim de pass. De Looze rent richting de bal. Yardımcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yardımcı krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Denona de bal. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Tüfekçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 38%, Risus 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seas - Risus 0:0

47e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Denona met een sublieme pass. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. Tüfekçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Denona bereikt de bal nog maar net als eerste. Denona passt de bal in één keer door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Tüfekçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Risus 1:0

52e minuut.
Yardımcı speelt de bal door. Hilalsoy met een sublieme pass. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seas - Risus 1:1

53e minuut.
Diev onderschept slim de pass. Denona rent richting de bal. Yardımcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yardımcı krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Tcheuko passt de bal in één keer door. De Looze speelt de bal door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Ciepichał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ingvardsen probeert naar een medespeler te passen. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński begaat een overtreding. Aslanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denona komt bij de bal en schiet. Tüfekçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Diev is nu in balbezit. Bareja is nu in balbezit. Diev rent richting de bal. Diev schiet op doel. Bernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanát komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Diev kopt de bal weg. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. Bernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seas - Risus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seas 53%, Risus 47%.
seas - Risus 1:2