Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK ALTAY
hadi sen de 451 Tactiek ALTAY 1914
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Vaggeloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen onderschept slim de pass. Ceschinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceschinelli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ceschinelli probeert naar een medespeler te passen. Aksöğüt probeert naar een medespeler te passen. Bontemps geeft een hoge lob. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vaggeloglou geeft een lange en hoge pass. Bontemps rent richting de bal. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Dybowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Marashliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dybowski kopt de bal weg. Scaglione rent richting de bal. Vidojević is nu in balbezit. Scaglione verovert de bal door een tackle van achteren. Scaglione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae geeft een lange en hoge pass. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Abrami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winthersen met de inworp. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Helanen kopt de bal weg. Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een hoge lob. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Abrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - ALTAY 1:0

33e minuut.
Winthersen speelt de bal door. Klungelig pakt Bontemps de bal. Bontemps speelt de bal door. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski schiet op doel. Marashliev bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Blanc met een sublieme pass. Winthersen rent richting de bal. Winthersen passt de bal in één keer door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bontemps is nu in balbezit. Bontemps met een sublieme pass. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Marashliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - ALTAY 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 51%, ALTAY 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - ALTAY 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Ceschinelli de bal. Ceschinelli speelt de bal door. Daar is Wajerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ward passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wajerczyk met een snelle inworp. Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aksöğüt probeert de bal aan de voet te houden. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal zonder na te denken. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Winthersen is nu in balbezit. Winthersen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wajerczyk de bal. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Abrami bokst de bal weg.

82e minuut.
Rosales geeft de bal voor. Inworp. Winthersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. Abrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Vaggeloglou geeft de bal voor. Soares Barros kopt de bal weg. Ceschinelli is nu in balbezit. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Abrami bokst de bal weg.

88e minuut.
Winthersen met de inworp. Soares Barros met een sublieme pass. Niculae is nu in balbezit. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 43%, ALTAY 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - ALTAY 1:1