Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitem FC POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
352 Tactiek saldır
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Croonenburg speelt de bal door. Oană probeert naar een medespeler te passen. Ellicott probeert naar een medespeler te passen. Zec is nu in balbezit. Zec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnarumma probeert naar een medespeler te passen. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Aouate passt de bal in één keer door. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Svéd krijgt een gele kaart. Kivimaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vameşu neemt zijn aanloop. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:0

21e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa schiet op doel. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
van Spaandonck onderschept slim de pass. van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec verovert de bal door een tackle van achteren. Zec haalt uit met een fantastische trap. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ellicott passt de bal met de wreef. Lokh rent richting de bal. Lokh met een sublieme pass. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec draait met de bal, schiet en ... Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kivimaa de bal. Czyż onderschept slim de pass. Czyż geeft een lange en hoge pass. Zec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Žodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Žodan geeft een lange en hoge pass. Lokh kopt de bal weg. Zec rent richting de bal. Zec draait met de bal, schiet en ... Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Atamańczuk neemt vlug de vrije trap. van Spaandonck kopt de bal weg. Daar is Kivimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivimaa speelt de bal door. Morgansson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vameşu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:0

44e minuut.
Ellicott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellicott passt de bal met de wreef. Lokh is nu in balbezit. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lokh rent richting de bal. Morgansson verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ellicott geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 49%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 51%.
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:0

51e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Oană rent richting de bal. Oană passt de bal met de wreef. Vameşu rent richting de bal. Vameşu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Daar is Donnarumma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:0

56e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Aouate is nu in balbezit. Aouate geeft een lange en hoge pass. Vameşu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 4:0

57e minuut.
Morgansson passt de bal zonder na te denken. Ellicott is nu in balbezit. Ellicott passt de bal in één keer door. Lokh rent richting de bal. Lokh haalt uit met een fantastische trap. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Oană onderschept slim de pass. Oană geeft een lange en hoge pass. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 5:0

68e minuut.
Nowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowiński geeft de bal voor. Zec is nu in balbezit. Zec schiet op doel. Huayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 5:1

70e minuut.
Vameşu is nu in balbezit. Žodan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vameşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vameşu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 6:1

72e minuut.
Nowiński speelt de bal door. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec probeert naar een medespeler te passen. Lokh heeft problemen om de bal te vangen. Lokh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nowiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Naranjo de bal. Zec is nu in balbezit. Zec draait met de bal, schiet en ... Huayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Czyż kopt de bal weg. Zec is nu in balbezit. Sollinger is nu in balbezit. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh draait met de bal, schiet en ... Huayu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 50%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 50%.
Zitem FC - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 6:1