Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ Zitem FC
532 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Varvakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas is nu in balbezit. Presas geeft de bal voor. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest haalt uit met een fantastische trap. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Morgansson verovert de bal door een tackle van achteren. Morgansson geeft een lange en hoge pass. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 0:1

11e minuut.
Aouate met een sublieme pass. Klungelig pakt Portinari de bal. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kivimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivimaa draait met de bal, schiet en ... Kołodyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 0:2

15e minuut.
Aouate met een sublieme pass. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Portinari maakt een afschuwelijke overtreding. Portinari krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Góes verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiak probeert naar een medespeler te passen. Varvakis rent richting de bal. Varvakis haalt uit met een fantastische trap. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 1:2

29e minuut.
Titenis onderschept slim de pass. Titenis geeft de bal voor. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varvakis onderschept slim de pass. Varvakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huayu trapt de bal weg van het doel. Lo-Kwoo kopt de bal weg. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest haalt uit met een fantastische trap. Huayu bokst de bal weg.

33e minuut.
Morgansson passt de bal in één keer door. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa geeft een hoge lob. Vameşu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołodyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Oană heeft problemen om de bal te vangen. Vameşu is nu in balbezit. Titenis rent richting de bal. Vameşu onderschept slim de pass. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Kołodyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Portinari verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Kwoo geeft een hoge lob. Roest kopt de bal weg. Varvakis is nu in balbezit. Varvakis draait met de bal, schiet en ... Huayu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 50%, Zitem FC 50%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 1:2

58e minuut.
Lo-Kwoo met de inworp. Słowiak heeft problemen om de bal te vangen. Słowiak geeft de bal voor. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Presas met een sublieme pass. Varvakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varvakis passt de bal met de wreef. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest haalt uit met een fantastische trap. Huayu bokst de bal weg.

63e minuut.
Presas kopt de bal weg. van Spaandonck controleert de bal met de borst. Varvakis rent richting de bal. Varvakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 2:2

67e minuut.
Lo-Kwoo kopt de bal weg. Croonenburg rent richting de bal. Varvakis onderschept slim de pass. Varvakis schiet op doel. Huayu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 3:2

70e minuut.
Porzio geeft een lange en hoge pass. Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varvakis verovert de bal door een tackle van achteren. Varvakis schiet op doel. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Morgansson onderschept slim de pass. Morgansson passt de bal met de wreef. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob. Kołodyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Słowiak speelt de bal door. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo speelt de bal door. Roest is nu in balbezit. Roest haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Greuceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Kivimaa rent richting de bal. Kivimaa draait met de bal, schiet en ... Kołodyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 47%, Zitem FC 53%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - Zitem FC 3:2