Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak Adana Demir Spor
aaa Tactiek hadi bakalım
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Di Perna rent richting de bal. Di Perna passt de bal met de wreef. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko onderschept slim de pass. Całko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 0:1

19e minuut.
Ahmetaj passt de bal in één keer door. Całko is nu in balbezit. Eğilmez is nu in balbezit. Całko onderschept slim de pass. Całko draait met de bal, schiet en ... Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Boomsma trapt de bal weg van het doel. Arapuca kopt de bal weg. Fleita speelt de bal door. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wysokiński geeft een hoge lob. Ferrugento bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko onderschept slim de pass. Całko schiet op doel. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 0:2

41e minuut.
Alszer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanghal is nu in balbezit. Wysokiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanghal raakt geblesseerd tijdens het duel. Fleita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 53%, Adana Demir Spor 47%.
bergusak - Adana Demir Spor 1:2

46e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Di Perna kopt de bal weg. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko rent richting de bal. Całko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Krúl speelt de bal door. Di Perna heeft problemen om de bal te vangen. Di Perna met een sublieme pass. Całko rent richting de bal. Całko haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Eğilmez geeft de bal voor. Inworp. Krúl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Maguire rent richting de bal. Di Perna onderschept slim de pass. Di Perna probeert naar een medespeler te passen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilarczyk neemt de hoekschop. Di Perna krijgt zijn hoofd ertegen. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarczyk met de inworp. Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj geeft een hoge lob. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 1:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúl met een snelle inworp. Ahmetaj geeft een hoge lob. Całko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ahmetaj passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Całko rent richting de bal. Kociński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Całko de bal onder controle te krijgen. Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fleita rent richting de bal. Fleita speelt de bal door. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Boomsma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Arapuca geeft een lange en hoge pass. Ahmetaj heeft problemen om de bal te vangen. Ahmetaj speelt de bal door. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mara is nu in balbezit. Mara geeft de bal voor. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Adana Demir Spor 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 57%, Adana Demir Spor 43%.
bergusak - Adana Demir Spor 1:5