Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Kızık Boyu
ALTAY 1914 Tactiek Defend
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 49.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Scaglione kopt de bal weg. Dybowski rent richting de bal. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tırpan geeft een lange en hoge pass. Vaggeloglou kopt de bal weg. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bontemps geeft een hoge lob. Scaglione kopt de bal weg. Borković rent richting de bal. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski schiet op doel. Traczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ceschinelli geeft een hoge lob. Scaglione maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Csákány de bal. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Traczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kafkas rent richting de bal. Kafkas met een sublieme pass. Mir is nu in balbezit. Mir schiet op doel. Meuni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 42%, Kızık Boyu 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY - Kızık Boyu 0:0

46e minuut.
Cassian komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Meuni de bal. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Kızık Boyu 1:0

61e minuut.
Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Vaggeloglou rent richting de bal. Vaggeloglou geeft de bal voor. Cassian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kafkas passt de bal met de wreef. Bontemps geeft een hoge lob. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... Traczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Kızık Boyu 2:0

68e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak met een sublieme pass. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arapa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bontemps geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dybowski krijgt zijn hoofd ertegen. Borković kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Meuni is nu in balbezit. Meuni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dybowski de bal. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vaggeloglou met een sublieme pass. Bontemps is nu in balbezit. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Ceschinelli geeft een hoge lob. Cassian krijgt zijn hoofd ertegen. Traczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ceschinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas probeert naar een medespeler te passen. Mir rent richting de bal. Mir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 36%, Kızık Boyu 64%.
ALTAY - Kızık Boyu 2:0