Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Preveze Deniz Gücü 1538
engin Tactiek 352
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 49.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Soares Barros passt de bal zonder na te denken. Vidojević rent richting de bal. Vidojević speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Edipoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

3e minuut.
Altoni speelt de bal door. Klungelig pakt Misić de bal. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen schiet op doel. Edipoğlu bokst de bal weg.

5e minuut.
Helanen rent richting de bal. Helanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bakırdağ de bal. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Daar is Fuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winthersen geeft een lange en hoge pass. Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rogerio met een sublieme pass. Daar is Altoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niggemann speelt de bal door. Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

29e minuut.
Bakırdağ is nu in balbezit. Rieckmann onderschept slim de pass. Rieckmann probeert naar een medespeler te passen. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Winthersen geeft de bal voor. Daar is Bakırdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rieckmann geeft de bal voor. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Misić de bal onder controle te krijgen. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

33e minuut.
Semaver speelt de bal door. Rogerio met een sublieme pass. Semaver is nu in balbezit. Altoni rent richting de bal. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Altıntekin kopt de bal weg. Blanc rent richting de bal. Blanc geeft een hoge lob. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Helanen onderschept slim de pass. Helanen met een sublieme pass. Rieckmann is nu in balbezit. Rieckmann haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Niggemann met een snelle inworp. Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević geeft een hoge lob. Tekirel kan de bal niet met de borst controleren. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Soares Barros met een sublieme pass. Winthersen speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 38%, Preveze Deniz Gücü 1538 62%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

48e minuut.
Soares Barros kopt de bal weg. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen passt de bal in één keer door. Rieckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Niggemann verovert de bal door een tackle van achteren. Niggemann passt de bal zonder na te denken. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 5:0

61e minuut.
Vidojević speelt de bal door. Rieckmann is nu in balbezit. Rieckmann passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Niggemann kopt de bal weg. Rieckmann speelt de bal door. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 6:0

64e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Barros geeft de bal voor. Smoleń kan de bal niet met de borst controleren. Rieckmann rent richting de bal. Rieckmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Niggemann is nu in balbezit. Niggemann passt de bal met de wreef. Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević geeft een hoge lob. Helanen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Alfaro probeert de bal aan de voet te houden. Soares Barros is nu in balbezit. Soares Barros passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Daar is Tekirel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rieckmann is nu in balbezit. Rieckmann geeft de bal voor. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Edipoğlu bokst de bal weg.

79e minuut.
Vidojević met de inworp. Rieckmann rent richting de bal. Rieckmann geeft de bal voor. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 7:0

82e minuut.
Bakırdağ passt de bal zonder na te denken. Soares Barros speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Rieckmann rent richting de bal. Rieckmann passt de bal in één keer door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 29%, Preveze Deniz Gücü 1538 71%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Preveze Deniz Gücü 1538 8:0