Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
aaa Tactiek 532
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Maguire met een sublieme pass. Alszer is nu in balbezit. Nowiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowiński krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Nowiński geeft een lange en hoge pass. Filz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nowiński zal de hoekschop nemen. Zec maakt een snoekduik en kopt de bal. Murru bokst de bal weg.

9e minuut.
Zec rent richting de bal. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh passt de bal zonder na te denken. Filz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ferrugento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zec is nu in balbezit. Murru bokst de bal weg. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Zec rent richting de bal. Zec draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Nowiński passt de bal zonder na te denken. Zec rent richting de bal. Zec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ferrugento de bal. Ferrugento passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tanghal onderschept slim de pass. Tanghal probeert naar een medespeler te passen. Alszer is nu in balbezit. Alszer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:0

19e minuut.
Tanghal onderschept slim de pass. Tanghal probeert naar een medespeler te passen. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Nowiński met een snelle inworp. Lokh heeft problemen om de bal te vangen. Lokh met een sublieme pass. Zec is nu in balbezit. Zec haalt uit met een fantastische trap. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:1

32e minuut.
Dogon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kociński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sollinger. Sollinger krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Žodan de bal onder controle te krijgen. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel. Atamańczuk bokst de bal weg.

34e minuut.
Dogon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Svéd de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dogon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tanghal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Tanghal de bal. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż geeft een hoge lob. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sollinger probeert naar een medespeler te passen. Zec speelt de bal door. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Filz rent richting de bal. Filz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lokh rent richting de bal. Lokh passt de bal met de wreef. Sollinger met een sublieme pass. Zec is nu in balbezit. Zec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Woodcock komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 59%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 41%.
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:1

53e minuut.
Eğilmez is nu in balbezit. Woodcock rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eğilmez. Woodcock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filz wilt de vrije trap nemen. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Arapuca rent richting de bal. Lokh verovert de bal door een tackle van achteren. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Zec heeft problemen om de bal te vangen. Zec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:2

66e minuut.
Svéd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodcock rent richting de bal. Woodcock passt de bal in één keer door. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec haalt uit met een fantastische trap. Murru bokst de bal weg. Filz is nu in balbezit. Filz draait met de bal, schiet en ... Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:3

67e minuut.
Jędryka heeft problemen om de bal te vangen. Kociński rent richting de bal. Filz is nu in balbezit. Filz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:4

75e minuut.
Fleita kopt de bal weg. Daar is Ceballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:4

88e minuut.
Woodcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodcock passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zec de bal. Zec schiet op doel. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 63%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 37%.
bergusak - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:5