Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ bergusak
532 Tactiek aaa
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 49.1
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Kociński rent richting de bal. Kociński passt de bal in één keer door. Chilov rent richting de bal. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Buitenspel voor Jędryka. Goede buitenspelval van de verdediging. Greuceanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roest kopt de bal weg. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Murru bokst de bal weg.

10e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodcock geeft een hoge lob. Roest is nu in balbezit. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Woodcock passt de bal zonder na te denken. Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo passt de bal in één keer door. Roest rent richting de bal. Roest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 1:0

15e minuut.
Arapuca speelt de bal door. Kociński is nu in balbezit. Woodcock speelt de bal door. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński rent richting de bal. Chilov begaat een overtreding. Chilov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lo-Kwoo speelt de bal door. Presas is nu in balbezit. Presas probeert naar een medespeler te passen. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Presas passt de bal zonder na te denken. Roest rent richting de bal. Roest speelt de bal door. Chilov heeft problemen om de bal te vangen. Chilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roest schiet op doel. Eğilmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lo-Kwoo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roest springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kociński passt de bal met de wreef. Jędryka rent richting de bal. Titenis onderschept slim de pass. Dogon is nu in balbezit. Dogon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Portinari geeft de bal voor. Roest kopt de bal weg. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov haalt uit met een fantastische trap. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 2:0

33e minuut.
Chilov rent richting de bal. Eğilmez is nu in balbezit. Chilov onderschept slim de pass. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 3:0

40e minuut.
Presas rent richting de bal. Presas passt de bal in één keer door. Woodcock met een sublieme pass. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lo-Kwoo is nu in balbezit. Lo-Kwoo met een sublieme pass. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest schiet op doel. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest draait met de bal, schiet en ... Murru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 49%, bergusak 51%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 3:0

47e minuut.
Maguire met een sublieme pass. Kociński is nu in balbezit. Kociński probeert naar een medespeler te passen. Roest rent richting de bal. Roest draait met de bal, schiet en ... Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Woodcock speelt de bal door. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov passt de bal met de wreef. Roest heeft problemen om de bal te vangen. Roest draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Porzio geeft een lange en hoge pass. Roest kopt de bal weg. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roest kopt de bal weg. Klungelig pakt Kociński de bal. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ... Eğilmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murru speelt de bal door. Fleita kopt de bal weg. Klungelig pakt Greuceanu de bal. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dogon rent richting de bal. Dogon geeft de bal voor. Daar is Tanghal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleita rent richting de bal. Fleita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chilov rent richting de bal. Chilov passt de bal zonder na te denken. Ferrugento verovert de bal door een tackle van achteren. Roest rent richting de bal. Roest draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Chilov rent richting de bal. Chilov passt de bal zonder na te denken. Roest rent richting de bal. Roest haalt uit met een fantastische trap. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 4:0

65e minuut.
Svéd komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alszer heeft problemen om de bal te vangen. Alszer probeert naar een medespeler te passen. Woodcock probeert naar een medespeler te passen. Roest is nu in balbezit. Roest schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Presas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodcock rent richting de bal. Woodcock met een sublieme pass. Roest is nu in balbezit. Roest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 5:0

70e minuut.
Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodcock verovert de bal door een tackle van achteren. Woodcock probeert naar een medespeler te passen. Roest rent richting de bal. Roest schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. Inworp. Lo-Kwoo met een snelle inworp. Woodcock is nu in balbezit. Woodcock geeft een hoge lob. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Borghino komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferrugento geeft een hoge lob. Tanghal kopt de bal weg. Borghino met een sublieme pass. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Murru met een harde bal richting middenveld. Borghino kopt de bal weg. Ferrugento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel. Murru bokst de bal weg.

82e minuut.
Maguire is nu in balbezit. Roest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maguire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baltă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 28%, bergusak 72%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - bergusak 5:0