Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor Zitem FC
Zivingedrêj Tactiek 352
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Savaşan passt de bal zonder na te denken. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan passt de bal in één keer door. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Huayu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savaşan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olsen controleert de bal met de borst. Morgansson verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Krúl rent richting de bal. Krúl probeert naar een medespeler te passen. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ... Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krúl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - Zitem FC 1:0

17e minuut.
van Spaandonck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uğur. van Spaandonck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agüero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vameşu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - Zitem FC 1:1

21e minuut.
Morgansson is nu in balbezit. Türkinan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkinan passt de bal in één keer door. Płonka is nu in balbezit. Płonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Aouate rent richting de bal. Aouate geeft een hoge lob. Mara kopt de bal weg. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Aouate met de inworp. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa geeft de bal voor. Vameşu springt en kopt de bal. Tălpaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Aouate probeert naar een medespeler te passen. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson passt de bal zonder na te denken. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu schiet op doel. Tălpaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 52%, Zitem FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - Zitem FC 1:1

49e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. van Spaandonck rent richting de bal. van Spaandonck passt de bal zonder na te denken. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pilarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka geeft een hoge lob. Krúl rent richting de bal. Krúl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aouate geeft de bal voor. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa draait met de bal, schiet en ... Tălpaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kivimaa met een sublieme pass. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vameşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agüero wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński passt de bal met de wreef. Savaşan probeert naar een medespeler te passen. Płonka is nu in balbezit. Płonka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van Spaandonck met een sublieme pass. Savaşan rent richting de bal. Aouate begaat een overtreding. Aouate krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Vameşu is nu in balbezit. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Krúl is nu in balbezit. Krúl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 40%, Zitem FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - Zitem FC 1:1