Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitem FC Adana Demir Spor
442 Tactiek hadi bakalım
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Perna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado rent richting de bal. Di Perna verovert de bal door een tackle van achteren. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Huayu bokst de bal weg. Croonenburg heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Di Perna krijgt zijn hoofd ertegen. Huayu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 0:2

11e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Inworp. Krúl met de inworp. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmetaj geeft een hoge lob. Di Perna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 0:3

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Agüero de bal onder controle te krijgen. Ahmetaj speelt de bal door. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Di Perna heeft problemen om de bal te vangen. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mara is nu in balbezit. Mara geeft de bal voor. Di Perna kopt de bal weg. Całko is nu in balbezit. Całko draait met de bal, schiet en ... Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna onderschept slim de pass. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Huayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krúl controleert de bal met de borst. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană passt de bal in één keer door. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Boomsma bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oană neemt de hoekschop. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Boomsma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 77%, Adana Demir Spor 23%.
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:3

51e minuut.
Krúl met de inworp. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj geeft de bal voor. Całko maakt een snoekduik en kopt de bal. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:4

59e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna schiet op doel. Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Całko is nu in balbezit. Całko haalt uit met een fantastische trap. Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:5

60e minuut.
Aouate komt het veld opgelopen.

79e minuut.
van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olsen probeert naar een medespeler te passen. Całko rent richting de bal. Całko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:6

83e minuut.
Krúl met een sublieme pass. Mara rent richting de bal. Mara geeft een lange en hoge pass. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Di Perna speelt de bal door. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naranjo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Całko rent richting de bal. Całko geeft een hoge lob. Prado kan de bal niet met de borst controleren. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 69%, Adana Demir Spor 31%.
Zitem FC - Adana Demir Spor 1:6