Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Kızık Boyu
hadi sen de 451 Tactiek 424
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Winthersen probeert de bal met de borst te controleren. Winthersen geeft een lange en hoge pass. Tırpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen onderschept slim de pass. Helanen schiet op doel. Traczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Winthersen met een sublieme pass. Kafkas rent richting de bal. Kafkas met een sublieme pass. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Csákány geeft een lange en hoge pass. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc geeft de bal voor. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Abdullayev speelt de bal door. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaśkiewicz schiet op doel. Marashliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rzeźniczak kopt de bal weg. Abdullayev probeert de bal aan de voet te houden. Soares Barros speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Traczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 1:0

31e minuut.
Winthersen geeft een lange en hoge pass. Niculae kopt de bal weg. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ... Traczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 2:0

43e minuut.
Winthersen met een sublieme pass. Niculae speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 49%, Kızık Boyu 51%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 3:0

49e minuut.
Borković geeft de bal voor. Winthersen kopt de bal weg. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 4:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niculae zal de hoekschop nemen. Tırpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen onderschept slim de pass. Helanen draait met de bal, schiet en ... Traczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Winthersen heeft problemen om de bal te vangen. Winthersen passt de bal in één keer door. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Kafkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Traczyk trapt de bal weg van het doel. Soares Barros probeert de bal met de borst te controleren. Niggemann probeert naar een medespeler te passen. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Traczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 5:0

67e minuut.
Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Niculae passt de bal met de wreef. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Tırpan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Soares Barros met een sublieme pass. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal met de wreef. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka met een sublieme pass. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Marashliev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 5:1

80e minuut.
Vidojević is nu in balbezit. Pyczółka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyczółka met een sublieme pass. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ward met een sublieme pass. Niculae heeft problemen om de bal te vangen. Niculae passt de bal zonder na te denken. Jaśkiewicz is nu in balbezit. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 40%, Kızık Boyu 60%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Kızık Boyu 5:1