Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kızık Boyu Beyaz Saçlı Gençler SK
424 Tactiek engin
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 60.2
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Mir kopt de bal weg. Daar is Pyczółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mir kopt de bal weg. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal met de wreef. Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rzeźniczak passt de bal met de wreef. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haas. Abdullayev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abdullayev kan niet meer verder spelen. Tartaglia komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kafkas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Smidt speelt de bal door. Haas speelt de bal door. Vidojević is nu in balbezit. Vidojević geeft de bal voor. Helanen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:1

20e minuut.
Helanen rent richting de bal. Smidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen schiet op doel. Traczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:2

33e minuut.
Tırpan is nu in balbezit. Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidojević met een sublieme pass. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Borković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winthersen met de inworp. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 65%, Beyaz Saçlı Gençler SK 35%.
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:3

51e minuut.
Rieckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieckmann met een sublieme pass. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... Traczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Arapa de bal onder controle te krijgen. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:4

79e minuut.
Helanen kopt de bal weg. Tırpan is nu in balbezit. Vidojević onderschept slim de pass. Vidojević geeft een hoge lob. Helanen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mir rent richting de bal. Tetradze onderschept slim de pass. Tetradze geeft een hoge lob. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 51%, Beyaz Saçlı Gençler SK 49%.
Kızık Boyu - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:4