Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Preveze Deniz Gücü 1538
ALTAY 1914 Tactiek 2-5-3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Moura Castro met een sublieme pass. Bontemps is nu in balbezit. Bontemps geeft een hoge lob. Dybowski krijgt zijn hoofd ertegen. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

3e minuut.
Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Cassian speelt de bal door. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

7e minuut.
Ariffadillah geeft de bal voor. Klungelig pakt Cernea de bal. Dybowski rent richting de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

8e minuut.
Tekirel probeert naar een medespeler te passen. Rogerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski rent richting de bal. Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Edipoğlu met een sublieme pass. Karaalibey kopt de bal weg. Ariffadillah probeert de bal aan de voet te houden. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

20e minuut.
Aksöğüt probeert naar een medespeler te passen. Rogerio rent richting de bal. Rogerio geeft een lange en hoge pass. Misić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bontemps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksöğüt geeft een hoge lob. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Cassian passt de bal met de wreef. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 5:0

32e minuut.
Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tekirel is nu in balbezit. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 6:0

34e minuut.
Misić is nu in balbezit. Moura Castro onderschept slim de pass. Moura Castro geeft een hoge lob. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 7:0

37e minuut.
Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt met een sublieme pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 8:0

37e minuut.
Tekirel speelt de bal door. Cevher speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 9:0

39e minuut.
Ceschinelli speelt de bal door. Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Semaver passt de bal zonder na te denken. Cevher rent richting de bal. Cevher probeert naar een medespeler te passen. Misić is nu in balbezit. Misić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cevher geeft de bal voor. Vaggeloglou probeert de bal aan de voet te houden. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 38%, Preveze Deniz Gücü 1538 62%.
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 9:1

48e minuut.
Rogerio geeft een lange en hoge pass. Bontemps geeft een hoge lob. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 10:1

48e minuut.
Mansur komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver met een sublieme pass. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić draait met de bal, schiet en ... Abrami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 10:2

53e minuut.
Meuni heeft problemen om de bal te vangen. Meuni geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Misić de bal onder controle te krijgen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian passt de bal zonder na te denken. Dybowski rent richting de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 11:2

62e minuut.
Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian passt de bal zonder na te denken. Dybowski rent richting de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu bokst de bal weg.

64e minuut.
Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Dybowski rent richting de bal. Dybowski speelt de bal door. Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vaggeloglou passt de bal met de wreef. Ceschinelli rent richting de bal. Ceschinelli passt de bal met de wreef. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal met de wreef. Aksöğüt geeft een hoge lob. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cevher met de inworp. Misić is nu in balbezit. Misić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vaggeloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaggeloglou met een sublieme pass. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 12:2

80e minuut.
Bontemps speelt de bal door. Dybowski rent richting de bal. Dybowski passt de bal in één keer door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli geeft een hoge lob. Cernea is nu in balbezit. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Altıntekin geeft een hoge lob. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt speelt de bal door. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 13:2

88e minuut.
Cassian passt de bal met de wreef. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski passt de bal in één keer door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 14:2

89e minuut.
Klungelig pakt Misić de bal. Misić met een sublieme pass. Rogerio is nu in balbezit. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 37%, Preveze Deniz Gücü 1538 63%.
ALTAY - Preveze Deniz Gücü 1538 14:2