Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 ALTAY
352 Tactiek ALTAY 1914
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
50.5 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Opland is nu in balbezit. Opland geeft een hoge lob. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bontemps geeft een hoge lob. Scaglione kopt de bal weg. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bontemps heeft problemen om de bal te vangen. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt geeft een hoge lob. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Smoleń geeft een lange en hoge pass. Aksöğüt geeft een hoge lob. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 0:1

33e minuut.
Altıntekin rent richting de bal. Ceschinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ceschinelli probeert naar een medespeler te passen. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ceschinelli kopt de bal weg. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Misić is nu in balbezit. Misić draait met de bal, schiet en ... Abrami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:1

41e minuut.
Kitapçıoğlu is nu in balbezit. Tapani onderschept slim de pass. Tapani geeft de bal voor. Scaglione rent richting de bal. Scaglione haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cassian kopt de bal weg. Scaglione heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cernea zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cernea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Dybowski passt de bal met de wreef. Opland is nu in balbezit. Opland geeft een hoge lob. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. Edipoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 57%, ALTAY 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:1

50e minuut.
Pilkrt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ariffadillah kopt de bal weg. Rogerio geeft een lange en hoge pass. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić schiet op doel. Abrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Klungelig pakt Kitapçıoğlu de bal. Ariffadillah geeft een lange en hoge pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:2

55e minuut.
Tapani probeert naar een medespeler te passen. Bontemps rent richting de bal. Bontemps passt de bal zonder na te denken. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione schiet op doel. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scaglione rent richting de bal. Scaglione schiet op doel. Edipoğlu bokst de bal weg. Daar is Smoleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bontemps neemt de hoekschop. Cassian rent richting de bal. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:3

59e minuut.
Altıntekin geeft de bal voor. Opland speelt de bal door. Ceschinelli speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tapani passt de bal met de wreef. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkrt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pilkrt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Klungelig pakt Scaglione de bal. Scaglione passt de bal in één keer door. Cassian rent richting de bal. Scaglione rent richting de bal. Scaglione draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cassian maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vaggeloglou met een sublieme pass. Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps passt de bal in één keer door. Scaglione rent richting de bal. Scaglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:4

71e minuut.
Aksöğüt passt de bal met de wreef. Altıntekin rent richting de bal. Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:5

72e minuut.
Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt passt de bal met de wreef. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 1:6

76e minuut.
Fuzio geeft een hoge lob. Rogerio is nu in balbezit. Rogerio geeft de bal voor. Misić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:6

78e minuut.
Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt met een sublieme pass. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:7

81e minuut.
Bontemps heeft problemen om de bal te vangen. Bontemps met een sublieme pass. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:8

83e minuut.
Vaggeloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaggeloglou geeft de bal voor. Aksöğüt speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ceschinelli met een sublieme pass. Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Scaglione rent richting de bal. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Aksöğüt probeert naar een medespeler te passen. Cassian rent richting de bal. Scaglione is nu in balbezit. Scaglione schiet op doel. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aksöğüt passt de bal met de wreef. Ceschinelli probeert naar een medespeler te passen. Cassian is nu in balbezit. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:9

90e minuut.
Ceschinelli rent richting de bal. Ceschinelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Cassian de bal. Cassian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 62%, ALTAY 38%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - ALTAY 2:10