Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitem FC bergusak
451 Tactiek aaa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal passt de bal zonder na te denken. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fleita passt de bal met de wreef. Tanghal is nu in balbezit. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal onderschept slim de pass. Tanghal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aouate is nu in balbezit. Aouate geeft een lange en hoge pass. Oană probeert naar een medespeler te passen. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
van Spaandonck geeft een lange en hoge pass. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez is nu in balbezit. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Jędryka probeert de bal met de borst te controleren. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson passt de bal met de wreef. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Murru bokst de bal weg.

24e minuut.
Oană passt de bal in één keer door. Morgansson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kociński. Kociński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Eğilmez onderschept slim de pass. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aouate met een snelle inworp. Morgansson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Morgansson met een sublieme pass. Aouate speelt de bal door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Eğilmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - bergusak 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Arapuca de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Spaandonck passt de bal in één keer door. Aouate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouate passt de bal met de wreef. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu schiet op doel. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Morgansson speelt de bal door. Kociński is nu in balbezit. Kociński geeft een lange en hoge pass. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Huayu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zitem FC - bergusak 1:1

43e minuut.
Tanghal passt de bal in één keer door. Inworp. Naranjo met de inworp. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Oană geeft de bal voor. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Oană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson draait met de bal, schiet en ... Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 36%, bergusak 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zitem FC - bergusak 1:1

49e minuut.
Naranjo met de inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aouate zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Murru met een sublieme pass. van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Ferrugento probeert de bal aan de voet te houden. Morgansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgansson draait met de bal, schiet en ... Murru bokst de bal weg.

64e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - bergusak 2:1

66e minuut.
Arapuca rent richting de bal. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita geeft een hoge lob. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Huayu bokst de bal weg. Daar is Olsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędryka rent richting de bal. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Huayu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Morgansson onderschept slim de pass. Morgansson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vameşu de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - bergusak 3:1

77e minuut.
Aouate verovert de bal door een tackle van achteren. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Vameşu is nu in balbezit. Morgansson is nu in balbezit. Morgansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Oană geeft een lange en hoge pass. Aouate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vameşu de bal. Vameşu schiet op doel. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Prado rent richting de bal. Dogon onderschept slim de pass. Dogon passt de bal zonder na te denken. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Huayu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kociński de bal. Morgansson probeert naar een medespeler te passen. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Murru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - bergusak 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 39%, bergusak 61%.
Zitem FC - bergusak 4:1