Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak Zitem FC
aaa Tactiek 352
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dogon rent richting de bal. Dogon passt de bal zonder na te denken. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Kruuser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Zitem FC 1:0

6e minuut.
Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer passt de bal in één keer door. Fleita met een sublieme pass. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Kociński kopt de bal weg. Klungelig pakt Jędryka de bal. Jędryka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fleita is nu in balbezit. Fleita probeert naar een medespeler te passen. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka schiet op doel. Kruuser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Zitem FC 2:0

19e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado geeft de bal voor. Ferrugento probeert de bal met de borst te controleren. Ferrugento geeft een hoge lob. Tanghal springt en kopt de bal. Kruuser bokst de bal weg.

25e minuut.
Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal passt de bal in één keer door. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Kruuser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Alszer kopt de bal weg. Kruuser probeert naar een medespeler te passen. Bezdolniy kopt de bal weg. Clavier rent richting de bal. Clavier haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Alszer rent richting de bal. Alszer passt de bal met de wreef. Fleita speelt de bal door. Klungelig pakt Jędryka de bal. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Tanghal de bal. Tanghal passt de bal met de wreef. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. Trzonek probeert de bal aan de voet te houden. Kruuser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Naranjo met een snelle inworp. Sağlam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlam geeft een hoge lob. Clavier rent richting de bal. Clavier draait met de bal, schiet en ... Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. Cihan kopt de bal weg. Abitz is nu in balbezit. Abitz schiet op doel. Murru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Zitem FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 36%, Zitem FC 64%.
bergusak - Zitem FC 2:1

49e minuut.
Kociński probeert naar een medespeler te passen. Fleita is nu in balbezit. Fleita probeert naar een medespeler te passen. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dogon probeert naar een medespeler te passen. Jędryka speelt de bal door. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rauseo heeft problemen om de bal te vangen. Fleita probeert naar een medespeler te passen. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Zitem FC 3:1

64e minuut.
Dogon rent richting de bal. Dogon geeft een lange en hoge pass. Tanghal rent richting de bal. Jędryka rent richting de bal. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dogon is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado speelt de bal door. Jędryka rent richting de bal. Jędryka schiet op doel. Kruuser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Maguire speelt de bal door. Daar is Fleita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleita speelt de bal door. Tanghal heeft problemen om de bal te vangen. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Kruuser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

86e minuut.
Kociński is nu in balbezit. Clavier begaat een overtreding. Kociński raakt geblesseerd tijdens het duel. Eğilmez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trzonek kan de bal niet met de borst controleren. Tanghal probeert naar een medespeler te passen. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel. Kruuser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tüzün geeft een hoge lob. Maguire is nu in balbezit. Met opzet legt Sağlam zijn tegenspeler op de grond. Sağlam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 28%, Zitem FC 72%.
bergusak - Zitem FC 3:1