Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
hadi bakalım Tactiek 532
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presas met een snelle inworp. Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft de bal voor. Roest maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ahmetaj passt de bal in één keer door. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl geeft de bal voor. Całko is nu in balbezit. Całko schiet op doel. Ağdıç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Portinari geeft de bal voor. Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov begaat een overtreding. Chilov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Góes onderschept slim de pass. Góes geeft een hoge lob. Pilarczyk met een sublieme pass. Di Perna rent richting de bal. Di Perna schiet op doel. Ağdıç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ağdıç niet meer kan verder spelen. Kołodyński komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Krúl met de inworp. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj geeft een hoge lob. Całko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chilov passt de bal in één keer door. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas passt de bal in één keer door. Chilov rent richting de bal. Chilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ahmetaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Góes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 43%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:0

57e minuut.
Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov is nu in balbezit. Roest is nu in balbezit. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes geeft een lange en hoge pass. Roest rent richting de bal. Roest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:1

73e minuut.
Lo-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Kwoo passt de bal met de wreef. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borghino komt het veld opgelopen. Svéd komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Uğur geeft een lange en hoge pass. Borghino rent richting de bal. Borghino passt de bal met de wreef. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Roest haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mara geeft de bal voor. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl met een sublieme pass. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kołodyński trapt de bal weg van het doel. Presas kopt de bal weg. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. Boomsma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 53%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 47%.
Adana Demir Spor - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:3