Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ ALTAY
532 Tactiek ALTAY 1914
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Czyż speelt de bal door. Daar is Zec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Bontemps onderschept slim de pass. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Dybowski springt en kopt de bal. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 0:1

20e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian is nu in balbezit. Svéd onderschept slim de pass. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 0:2

23e minuut.
Carrilero González geeft de bal voor. Inworp. Ceschinelli met de inworp. Aksöğüt is nu in balbezit. Aksöğüt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lokh met een sublieme pass. Nowiński is nu in balbezit. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Nowiński de bal. Nowiński geeft de bal voor. Ariffadillah rent richting de bal. Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cassian passt de bal in één keer door. Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 0:3

34e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Bontemps verovert de bal door een tackle van achteren. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Cassian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 0:4

39e minuut.
Nowiński met een snelle inworp. Aksöğüt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lokh. Lokh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 54%, ALTAY 46%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 0:4

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zec is nu in balbezit. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh geeft een hoge lob. Abrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 1:4

53e minuut.
Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli met een sublieme pass. Ceballos is nu in balbezit. Cassian verovert de bal door een tackle van achteren. Cassian draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sollinger kopt de bal weg. Opland kan de bal niet met de borst controleren. Czyż rent richting de bal. Czyż draait met de bal, schiet en ... Abrami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 2:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceschinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksöğüt geeft een hoge lob. Dybowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 2:5

82e minuut.
Aksöğüt geeft de bal voor. Klungelig pakt Svéd de bal. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 2:6

87e minuut.
Carrilero González geeft de bal voor. Inworp. Ceschinelli met de inworp. Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Meuni rent richting de bal. Lokh onderschept slim de pass. Lokh geeft de bal voor. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zec schiet op doel. Abrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 53%, ALTAY 47%.
POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ - ALTAY 2:6