Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
ALTAY 1914 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


19e minuut.
Vaggeloglou speelt de bal door. Opland geeft de bal voor. Cassian kopt de bal weg. Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Aksöğüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksöğüt geeft een lange en hoge pass. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:0

34e minuut.
Greuceanu probeert de bal aan de voet te houden. Porzio is nu in balbezit. Porzio passt de bal in één keer door. Dybowski rent richting de bal. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Portinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Portinari passt de bal in één keer door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:0

37e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż met een sublieme pass. Roest bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceschinelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 44%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 56%.
ALTAY - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:0

60e minuut.
Inworp. Woodcock komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Woodcock met een snelle inworp. Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż begaat een overtreding. Czyż krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lo-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwoo geeft een hoge lob. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski schiet op doel. Abrami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:1

72e minuut.
Inworp. Stelmac komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Portinari is nu in balbezit. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Lo-Kwoo rent richting de bal. Lo-Kwoo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Opland kopt de bal weg. Ceschinelli rent richting de bal. Ceschinelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Dybowski de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 43%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 57%.
ALTAY - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:1