Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitem FC Beyaz Saçlı Gençler SK
442 Tactiek hadi sen de 451
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Vidojević passt de bal zonder na te denken. Winthersen is nu in balbezit. Winthersen passt de bal met de wreef. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... Huayu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:1

9e minuut.
Vameşu rent richting de bal. Vidojević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vameşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vameşu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:1

11e minuut.
Vidojević passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen is nu in balbezit. van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:2

13e minuut.
Łątek is nu in balbezit. Łątek geeft de bal voor. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Helanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Łątek met een sublieme pass. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Agüero speelt de bal door. Prado geeft een lange en hoge pass. Niculae kopt de bal weg. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
van Spaandonck speelt de bal door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sławoszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agüero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vameşu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Huayu probeert naar een medespeler te passen. Vameşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Niggemann de bal. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Klungelig pakt Kivimaa de bal. Kivimaa speelt de bal door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prado met een sublieme pass. Winthersen speelt de bal door. Klungelig pakt Helanen de bal. Helanen schiet op doel. Croonenburg probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Winthersen zal de hoekschop nemen. Helanen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Helanen is nu in balbezit. Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Olsen met een sublieme pass. Winthersen is nu in balbezit. Winthersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Helanen probeert de bal met de borst te controleren. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Huayu bokst de bal weg.

44e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević onderschept slim de pass. Vidojević passt de bal met de wreef. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 57%, Beyaz Saçlı Gençler SK 43%.
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:2

46e minuut.
Winthersen probeert naar een medespeler te passen. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal met de wreef. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:3

50e minuut.
Ward probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niggemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niggemann geeft een hoge lob. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Niculae probeert naar een medespeler te passen. Helanen rent richting de bal. Olsen is nu in balbezit. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Huayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:4

67e minuut.
Haas geeft een hoge lob. Helanen rent richting de bal. Helanen heeft problemen om de bal te vangen. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:5

73e minuut.
van Spaandonck met een sublieme pass. Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen speelt de bal door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Niculae rent richting de bal. Naranjo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niculae is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niculae met een snel genomen vrije trap. Helanen springt en kopt de bal. Paal! Huayu speelt de bal door. Niggemann kopt de bal weg. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vidojević kopt de bal weg. Klungelig pakt Niculae de bal. Oană speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Croonenburg rent richting de bal. Croonenburg geeft de bal voor. Ward kopt de bal weg. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vidojević probeert naar een medespeler te passen. Niculae speelt de bal door. Winthersen met een sublieme pass. Helanen heeft problemen om de bal te vangen. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ward speelt de bal door. Winthersen rent richting de bal. Winthersen geeft een lange en hoge pass. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 65%, Beyaz Saçlı Gençler SK 35%.
Zitem FC - Beyaz Saçlı Gençler SK 1:5