Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak Kızık Boyu
aaa Tactiek 523
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


19e minuut.
Borković passt de bal zonder na te denken. Abdullayev is nu in balbezit. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendl verovert de bal door een tackle van achteren. Rendl probeert naar een medespeler te passen. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir haalt uit met een fantastische trap. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rendl is nu in balbezit. Rendl speelt de bal door. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Pyczółka geeft de bal voor. Mir krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dogon is nu in balbezit. Csákány verovert de bal door een tackle van achteren. Csákány speelt de bal door. Ferrugento geeft de bal voor. Tanghal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tırpan verovert de bal door een tackle van achteren. Tırpan geeft een lange en hoge pass. Pyczółka kopt de bal weg. Mir heeft problemen om de bal te vangen. Mir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Kızık Boyu 0:1

41e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal met de wreef. Csákány speelt de bal door. Mir rent richting de bal. Mir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 49%, Kızık Boyu 51%.
bergusak - Kızık Boyu 0:1

50e minuut.
Ferrugento geeft de bal voor. Daar is Csákány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákány speelt de bal door. Abdullayev heeft problemen om de bal te vangen. Abdullayev met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Alszer rent richting de bal. Tırpan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alszer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arapuca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borković probeert de bal met de borst te controleren. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel. Traczyk bokst de bal weg.

68e minuut.
Ferrugento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugento geeft een lange en hoge pass. Borković kopt de bal weg. Klungelig pakt Mir de bal. Mir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arapuca rent richting de bal. Arapuca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasymiuk met een snelle inworp. Pyczółka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mir is nu in balbezit. Mir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Kızık Boyu 0:2

82e minuut.
Tanghal met een sublieme pass. Jędryka heeft problemen om de bal te vangen. Mir rent richting de bal. Mir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mir passt de bal in één keer door. Pyczółka heeft problemen om de bal te vangen. Pyczółka passt de bal met de wreef. Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doğramacı komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Borković onderschept slim de pass. Rendl rent richting de bal. Rendl passt de bal met de wreef. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 60%, Kızık Boyu 40%.
bergusak - Kızık Boyu 0:2