Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kızık Boyu bergusak
523 Tactiek aaa
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Fleita rent richting de bal. Fleita passt de bal in één keer door. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - bergusak 0:1

11e minuut.
Kociński met een snelle inworp. Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapuca geeft de bal voor. Tanghal krijgt zijn hoofd ertegen. Traczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - bergusak 0:2

17e minuut.
Daar is Mir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mir passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka schiet op doel. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jędryka rent richting de bal. Jędryka passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Tanghal verovert de bal door een tackle van achteren. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Traczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Arango raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Csákány komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Fleita passt de bal in één keer door. Dogon geeft een lange en hoge pass. Daar is Csákány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal schiet op doel. Traczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Mir is nu in balbezit. Mir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev passt de bal met de wreef. Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Mir is nu in balbezit. Mir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Smidt probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Mir rent richting de bal. Mir schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Tanghal passt de bal zonder na te denken. Fleita heeft problemen om de bal te vangen. Csákány probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Borković kan de bal niet met de borst controleren. Tanghal onderschept slim de pass. Tanghal speelt de bal door. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Traczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 48%, bergusak 52%.
Kızık Boyu - bergusak 0:2

66e minuut.
Tırpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırpan geeft een lange en hoge pass. Kociński controleert de bal met de borst. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arapa kopt de bal weg. Smidt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Mir is nu in balbezit. Mir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Mir heeft problemen om de bal te vangen. Mir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - bergusak 1:2

86e minuut.
Ferrugento geeft een lange en hoge pass. Borković heeft problemen om de bal te vangen. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızık Boyu - bergusak 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızık Boyu 47%, bergusak 53%.
Kızık Boyu - bergusak 1:3