Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adana Demir Spor Preveze Deniz Gücü 1538
Zivingedrêj Tactiek 2-5-32
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Smoleń met een sublieme pass. Wysokiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altoni. Altoni krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Beray is nu in balbezit. Beray passt de bal zonder na te denken. Smoleń rent richting de bal. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić schiet op doel. Boomsma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adana Demir Spor - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan geeft de bal voor. Krúl rent richting de bal. Krúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adana Demir Spor - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1

31e minuut.
Altoni is nu in balbezit. Płonka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Alfaro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Savaşan met een snelle inworp. Krúl rent richting de bal. Krúl speelt de bal door. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 36%, Preveze Deniz Gücü 1538 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1

55e minuut.
Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Altıntekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Płonka kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Krúl verovert de bal door een tackle van achteren. Krúl haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rogerio kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Türkinan probeert naar een medespeler te passen. Płonka rent richting de bal. Płonka passt de bal zonder na te denken. Krúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beray heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smoleń. Smoleń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adana Demir Spor 37%, Preveze Deniz Gücü 1538 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adana Demir Spor - Preveze Deniz Gücü 1538 1:1