Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 Adana Demir Spor
352 Tactiek hadi bakalım
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten formidable
very good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna met een sublieme pass. Całko rent richting de bal. Całko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Perna rent richting de bal. Di Perna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Altıntekin de bal. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:1

7e minuut.
Krúl geeft een lange en hoge pass. Całko kopt de bal weg. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:2

13e minuut.
Pilarczyk geeft een hoge lob. Di Perna kopt de bal weg. Daar is Całko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Całko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:3

18e minuut.
Cernea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Semaver is nu in balbezit. Całko verovert de bal door een tackle van achteren. Całko passt de bal zonder na te denken. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Misić passt de bal zonder na te denken. Rogerio is nu in balbezit. Rogerio speelt de bal door. Klungelig pakt Altoni de bal. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pilarczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smoleń de bal. Całko rent richting de bal. Całko draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:4

44e minuut.
Di Perna is nu in balbezit. Alfaro rent richting de bal. Di Perna verovert de bal door een tackle van achteren. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 55%, Adana Demir Spor 45%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:5

47e minuut.
Di Perna kopt de bal weg. Klungelig pakt Smoleń de bal. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:6

48e minuut.
Altoni heeft problemen om de bal te vangen. Całko is nu in balbezit. Altoni begaat een overtreding. Altoni krijgt een gele kaart. Całko raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahmetaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Di Perna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Fuzio geeft de bal voor. Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Di Perna onderschept slim de pass. Di Perna schiet op doel. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:7

63e minuut.
Fuzio met een sublieme pass. Misić rent richting de bal. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Misić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Całko geeft een lange en hoge pass. Cernea kan de bal niet met de borst controleren. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Misić de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Całko is nu in balbezit. Całko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Pilarczyk met de inworp. Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Rogerio geeft een hoge lob. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Całko is nu in balbezit. Całko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Uğur verovert de bal door een tackle van achteren. Uğur geeft een lange en hoge pass. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:8

81e minuut.
Mara probeert naar een medespeler te passen. Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur geeft een lange en hoge pass. Di Perna kan de bal niet met de borst controleren. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Krúl met een snelle inworp. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna geeft een hoge lob. Całko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 65%, Adana Demir Spor 35%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - Adana Demir Spor 0:8