Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
hadi sen de 451 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Soares Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Soares Barros geeft een lange en hoge pass. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:0

4e minuut.
Ward geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowiński met de inworp. Lokh geeft de bal voor. Butrymski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marashliev bokst de bal weg.

5e minuut.
Niggemann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niculae de bal. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Winthersen zijn tegenspeler op de grond. Czyż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stelmac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Butrymski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Niculae probeert naar een medespeler te passen. Helanen rent richting de bal. Helanen passt de bal zonder na te denken. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nowiński passt de bal zonder na te denken. Carrilero González is nu in balbezit. Carrilero González geeft een hoge lob. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Nowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Nowiński met een snelle inworp. Lokh geeft een hoge lob. Butrymski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż speelt de bal door. Butrymski rent richting de bal. Butrymski schiet op doel. Marashliev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:1

29e minuut.
Czyż met een sublieme pass. Butrymski rent richting de bal. Butrymski met een sublieme pass. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Niculae is nu in balbezit. Inworp. Niculae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Czyż speelt de bal door. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh passt de bal met de wreef. Stelmac rent richting de bal. Stelmac haalt uit met een fantastische trap. Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 58%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:1

48e minuut.
Niggemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggemann passt de bal zonder na te denken. Soares Barros met een sublieme pass. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh begaat een overtreding. Helanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidojević met een snel genomen vrije trap. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Winthersen is nu in balbezit. Winthersen passt de bal in één keer door. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 2:1

66e minuut.
Stelmac geeft de bal voor. Niggemann probeert de bal met de borst te controleren. Niggemann geeft de bal voor. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niculae met een snelle inworp. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Soares Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Barros geeft een hoge lob. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:1

77e minuut.
Soares Barros passt de bal met de wreef. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal met de wreef. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vidojević speelt de bal door. Lokh rent richting de bal. Niggemann begaat een overtreding. Lokh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lokh kan niet meer verder spelen. Earl komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Czyż rent richting de bal. Earl rent richting de bal. Earl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Soares Barros met een sublieme pass. Winthersen is nu in balbezit. Winthersen passt de bal met de wreef. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Svéd is nu in balbezit. Helanen verovert de bal door een tackle van achteren. Ceballos verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 39%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 61%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 3:1