Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Zitem FC
ALTAY 1914 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski kan de bal niet met de borst controleren. Dybowski passt de bal met de wreef. Cassian is nu in balbezit. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Olsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski is nu in balbezit. Olsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dybowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ceschinelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vaggeloglou geeft een lange en hoge pass. Dybowski geeft de bal voor. Cassian rent richting de bal. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Croonenburg onderschept slim de pass. Croonenburg passt de bal met de wreef. Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Meuni geeft een lange en hoge pass. Dybowski kopt de bal weg. Olsen probeert de bal aan de voet te houden. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aksöğüt kopt de bal weg. Ceschinelli heeft problemen om de bal te vangen. Ceschinelli speelt de bal door. Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prado geeft de bal voor. Vaggeloglou is nu in balbezit. Vaggeloglou geeft een lange en hoge pass. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Croonenburg rent richting de bal. Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Cassian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassian geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Croonenburg geeft een lange en hoge pass. Bontemps is nu in balbezit. van Spaandonck met een sublieme pass. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt geeft de bal voor. Cassian is nu in balbezit. Cassian geeft de bal voor. Dybowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Opland onderschept slim de pass. Opland speelt de bal door. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Cassian rent richting de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bontemps heeft problemen om de bal te vangen. Bontemps geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olsen de bal. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Huayu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 36%, Zitem FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY - Zitem FC 0:0

46e minuut.
Bontemps rent richting de bal. Vameşu onderschept slim de pass. Aksöğüt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aksöğüt krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli passt de bal in één keer door. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ceschinelli geeft de bal voor. Naranjo kopt de bal weg. Bontemps speelt de bal door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Naranjo geeft een hoge lob. Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli speelt de bal door. Cassian is nu in balbezit. Cassian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cassian is nu in balbezit. van Spaandonck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cassian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceschinelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cassian springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Meuni is nu in balbezit. Agüero begaat een overtreding. Meuni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapani met een snel genomen vrije trap. Dybowski kopt de bal weg. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cassian de bal. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bontemps passt de bal met de wreef. Dybowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceschinelli neemt de hoekschop. Cassian springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Croonenburg rent richting de bal. Croonenburg geeft de bal voor. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Cassian rent richting de bal. Croonenburg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Croonenburg krijgt een gele kaart. Cassian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ceschinelli met een snel genomen vrije trap. Dybowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
van Spaandonck kopt de bal weg. Bontemps speelt de bal door. Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Zitem FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 46%, Zitem FC 54%.
ALTAY - Zitem FC 1:0