Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak Preveze Deniz Gücü 1538
aaa Tactiek 352
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kociński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Misić de bal. Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić is nu in balbezit. Misić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Semaver passt de bal in één keer door. Misić heeft problemen om de bal te vangen. Misić passt de bal zonder na te denken. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni schiet op doel. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kociński rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Misić rent richting de bal. Misić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal is nu in balbezit. Cernea begaat een overtreding. Cernea krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Fleita kopt de bal weg. Smoleń is nu in balbezit. Tanghal verovert de bal door een tackle van achteren. Tanghal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

16e minuut.
Pilkrt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędryka. Pilkrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pilkrt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Misić kopt de bal weg. Maguire is nu in balbezit. Altoni onderschept slim de pass. Altoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tanghal is nu in balbezit. Jędryka rent richting de bal. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Pilkrt de bal. Tanghal is nu in balbezit. Met opzet legt Pilkrt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pilkrt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alszer met een snelle inworp. Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapuca geeft een lange en hoge pass. Jędryka springt en kopt de bal. Edipoğlu bokst de bal weg.

24e minuut.
Tanghal passt de bal in één keer door. Arapuca is nu in balbezit. Arapuca passt de bal in één keer door. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jędryka kopt de bal weg. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal onderschept slim de pass. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

37e minuut.
Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altıntekin de bal. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka schiet op doel. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanghal is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanghal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

39e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogerio de bal. Rogerio passt de bal zonder na te denken. Misić is nu in balbezit. Misić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. Inworp. Rogerio met een snelle inworp. Semaver is nu in balbezit. Semaver geeft een lange en hoge pass. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Misić de bal. Misić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1

43e minuut.
Semaver speelt de bal door. Klungelig pakt Misić de bal. Misić passt de bal in één keer door. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Murru trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Fleita de bal. Fleita passt de bal zonder na te denken. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 56%, Preveze Deniz Gücü 1538 44%.
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 4:1

48e minuut.
Fuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzio met een sublieme pass. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 4:2

56e minuut.
Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapuca passt de bal in één keer door. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arapuca kopt de bal weg. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanghal de bal. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jędryka passt de bal met de wreef. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita geeft een lange en hoge pass. Tanghal krijgt zijn hoofd ertegen. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Arapuca probeert naar een medespeler te passen. Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 5:2

81e minuut.
Alfaro controleert de bal met de borst. Fleita rent richting de bal. Fleita met een sublieme pass. Tanghal rent richting de bal. Tanghal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Semaver kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuzio de bal. Fuzio speelt de bal door. Altoni is nu in balbezit. Altoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić onderschept slim de pass. Misić met een sublieme pass. Altoni rent richting de bal. Altoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Alszer met de inworp. Arapuca rent richting de bal. Arapuca geeft de bal voor. Jędryka maakt een snoekduik en kopt de bal. Edipoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 47%, Preveze Deniz Gücü 1538 53%.
bergusak - Preveze Deniz Gücü 1538 6:2