Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak ALTAY
aaa Tactiek ALTAY 1914
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Inworp. Ceschinelli met een snelle inworp. Aksöğüt geeft een hoge lob. Cassian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Cassian passt de bal zonder na te denken. Aksöğüt probeert naar een medespeler te passen. Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kociński rent richting de bal. Bontemps verovert de bal door een tackle van achteren. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aksöğüt geeft de bal voor. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eğilmez. Eğilmez krijgt een gele kaart. Cassian raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceschinelli komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aksöğüt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ferrugento de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bontemps neemt de hoekschop. Dybowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 0:1

19e minuut.
Maguire geeft een hoge lob. Inworp. Ceschinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aksöğüt geeft de bal voor. Dybowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Kociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Ceschinelli speelt de bal door. Cassian is nu in balbezit. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 0:2

24e minuut.
Alszer met de inworp. Opland geeft de bal voor. Maguire geeft een hoge lob. Jędryka krijgt zijn hoofd ertegen. Abrami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps met een sublieme pass. Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 0:3

31e minuut.
Ferrugento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bontemps met een snelle inworp. Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bontemps rent richting de bal. Bontemps probeert naar een medespeler te passen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Eğilmez probeert de bal aan de voet te houden. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bontemps rent richting de bal. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Daar is Maguire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aksöğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt geeft een lange en hoge pass. Eğilmez kan de bal niet met de borst controleren. Cassian is nu in balbezit. Cassian draait met de bal, schiet en ... Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 61%, ALTAY 39%.
bergusak - ALTAY 0:4

48e minuut.
Inworp. Scaglione komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Eğilmez geeft een hoge lob. Daar is Bontemps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 0:5

62e minuut.
Maguire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alszer is nu in balbezit. Alszer geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędryka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 1:5

64e minuut.
Arapuca heeft problemen om de bal te vangen. Ceschinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Scaglione rent richting de bal. Scaglione haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aksöğüt geeft een hoge lob. Eğilmez probeert de bal met de borst te controleren. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - ALTAY 1:6

71e minuut.
Scaglione rent richting de bal. Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Maguire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceschinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceschinelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aksöğüt kopt de bal weg. Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli speelt de bal door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vaggeloglou passt de bal met de wreef. Bontemps rent richting de bal. Bontemps passt de bal met de wreef. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 54%, ALTAY 46%.
bergusak - ALTAY 1:6