Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY bergusak
ALTAY 1914 Tactiek aaa
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
35 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vaggeloglou speelt de bal door. Aksöğüt is nu in balbezit. Aksöğüt passt de bal in één keer door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Murru trapt de bal weg van het doel. Bontemps is nu in balbezit. Bontemps geeft de bal voor. Dybowski rent richting de bal. Dybowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Eğilmez rent richting de bal. Cassian onderschept slim de pass. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski draait met de bal, schiet en ... Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 1:0

11e minuut.
Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksöğüt onderschept slim de pass. Ceschinelli speelt de bal door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel. Murru bokst de bal weg.

16e minuut.
Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli onderschept slim de pass. Ceschinelli speelt de bal door. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dybowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 2:0

17e minuut.
Tapani geeft een hoge lob. Cassian kopt de bal weg. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dogon rent richting de bal. Bontemps onderschept slim de pass. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Dybowski springt en kopt de bal. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cassian rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 3:0

21e minuut.
Fleita controleert de bal met de borst. Bontemps rent richting de bal. Bontemps passt de bal met de wreef. Dybowski rent richting de bal. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 4:0

30e minuut.
Murru trapt de bal weg van het doel. Aksöğüt kopt de bal weg. Ceschinelli is nu in balbezit. Ceschinelli geeft een lange en hoge pass. Cassian springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tanghal onderschept slim de pass. Tapani onderschept slim de pass. Tapani geeft de bal voor. Cassian probeert de bal met de borst te controleren. Cassian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 5:0

35e minuut.
Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschinelli passt de bal zonder na te denken. Cassian is nu in balbezit. Cassian schiet op doel. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 6:0

38e minuut.
Meuni speelt de bal door. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni begaat een overtreding. Meuni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 41%, bergusak 59%.
ALTAY - bergusak 6:0

50e minuut.
Opland met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Alszer de bal onder controle te krijgen. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire geeft de bal voor. Tanghal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Murru probeert naar een medespeler te passen. Dogon is nu in balbezit. Bontemps begaat een overtreding. Bontemps krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps onderschept slim de pass. Bontemps geeft de bal voor. Cassian is nu in balbezit. Cassian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Fleita de bal. Fleita geeft een hoge lob. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Abrami trapt de bal weg. Dybowski kopt de bal weg. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aksöğüt is nu in balbezit. Aksöğüt passt de bal met de wreef. Ceschinelli probeert naar een medespeler te passen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 7:0

60e minuut.
Klungelig pakt Dogon de bal. Dogon geeft een hoge lob. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 7:1

62e minuut.
Opland kopt de bal weg. Ceschinelli rent richting de bal. Ceschinelli passt de bal met de wreef. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Dybowski is nu in balbezit. Cassian rent richting de bal. Cassian schiet op doel. Murru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 8:1

67e minuut.
Aksöğüt geeft een lange en hoge pass. Cassian kopt de bal weg. Dybowski is nu in balbezit. Dybowski haalt uit met een fantastische trap. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 9:1

69e minuut.
Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps geeft een lange en hoge pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 10:1

77e minuut.
Aksöğüt rent richting de bal. Aksöğüt passt de bal met de wreef. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski schiet op doel. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 11:1

85e minuut.
Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps passt de bal met de wreef. Dybowski is nu in balbezit. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ceschinelli rent richting de bal. Ceschinelli passt de bal met de wreef. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian draait met de bal, schiet en ... Murru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Cassian rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - bergusak 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 47%, bergusak 53%.
ALTAY - bergusak 12:1