Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Adana Demir Spor
engin Tactiek hadi bakalım
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Vidojević passt de bal zonder na te denken. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Haas geeft een lange en hoge pass. Helanen kopt de bal weg. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Adana Demir Spor 1:0

15e minuut.
Soares Barros passt de bal in één keer door. Winthersen heeft problemen om de bal te vangen. Winthersen geeft een hoge lob. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soares Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Barros passt de bal zonder na te denken. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krúl met de inworp. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Di Perna rent richting de bal. Soares Barros begaat een overtreding. Di Perna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahmetaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Perna maakt een snoekduik en kopt de bal. Marashliev bokst de bal weg.

24e minuut.
Di Perna passt de bal in één keer door. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko verovert de bal door een tackle van achteren. Całko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tetradze kan de bal niet met de borst controleren. Soares Barros rent richting de bal. Soares Barros geeft een lange en hoge pass. Helanen is nu in balbezit. Helanen schiet op doel. Boomsma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een hoge lob. Winthersen geeft de bal voor. Niculae krijgt zijn hoofd ertegen. Boomsma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Niggemann rent richting de bal. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk geeft de bal voor. Di Perna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 53%, Adana Demir Spor 47%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Adana Demir Spor 1:0

47e minuut.
Daar is Uğur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae is nu in balbezit. Niculae passt de bal in één keer door. Vidojević rent richting de bal. Vidojević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tetradze geeft de bal voor. Winthersen met een sublieme pass. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... Boomsma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Adana Demir Spor 2:0

58e minuut.
Soares Barros met de inworp. Klungelig pakt Winthersen de bal. Winthersen geeft een hoge lob. Vidojević is nu in balbezit. Vidojević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vidojević geeft de bal voor. Uğur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel. Boomsma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Adana Demir Spor 3:0

61e minuut.
Di Perna rent richting de bal. Haas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Perna raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahmetaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Di Perna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Perna schiet op doel. Marashliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ward verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarczyk met een snelle inworp. Di Perna geeft de bal voor. Całko maakt een snoekduik en kopt de bal. Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş passt de bal zonder na te denken. Mara rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Helanen de bal. Helanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vidojević is nu in balbezit. Vidojević geeft een hoge lob. Niculae kopt de bal weg. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ahmetaj passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 53%, Adana Demir Spor 47%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Adana Demir Spor 3:0