Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ
2-4-4-15.01.2022 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Woodcock verovert de bal door een tackle van achteren. Pilkrt rent richting de bal. Woodcock verovert de bal door een tackle van achteren. Woodcock haalt uit met een fantastische trap. Altıntekin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Woodcock neemt de hoekschop. Stelmac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Woodcock met een snelle inworp. Czyż rent richting de bal. Czyż geeft een lange en hoge pass. Butrymski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:1

9e minuut.
Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż onderschept slim de pass. Czyż speelt de bal door. Stelmac rent richting de bal. Stelmac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:2

17e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin maakt een afschuwelijke overtreding. Stelmac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stelmac komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:3

19e minuut.
Woodcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodcock passt de bal in één keer door. Czyż speelt de bal door. Stelmac rent richting de bal. Stelmac haalt uit met een fantastische trap. Paal! Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Fuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński onderschept slim de pass. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stelmac de bal. Stelmac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rogerio probeert naar een medespeler te passen. Semaver is nu in balbezit. Semaver met een sublieme pass. Misić rent richting de bal. Misić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż met een sublieme pass. Stelmac heeft problemen om de bal te vangen. Stelmac haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Smoleń is nu in balbezit. Czyż schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Czyż moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czyż schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Misić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceballos onderschept slim de pass. Ceballos geeft een lange en hoge pass. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Woodcock geeft een lange en hoge pass. Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac rent richting de bal. Stelmac draait met de bal, schiet en ... Edipoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 50%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 50%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 0:3

72e minuut.
Portinari onderschept slim de pass. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń passt de bal zonder na te denken. Altoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pilkrt geeft een lange en hoge pass. Ogrodnik rent richting de bal. Misić onderschept slim de pass. Misić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:3

81e minuut.
Stelmac passt de bal in één keer door. Nowiński is nu in balbezit. Nowiński speelt de bal door. Stelmac rent richting de bal. Stelmac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zanni probeert naar een medespeler te passen. Misić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogrodnik. Ogrodnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 48%, POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 52%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - POTOMYA FUTBOL KULÜBÜ 1:3