Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitem FC Kızık Boyu
442 Tactiek 523
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Harasymiuk geeft een hoge lob. Olsen rent richting de bal. Olsen geeft een lange en hoge pass. Vameşu rent richting de bal. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. Traczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Olsen onderschept slim de pass. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft de bal voor. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Croonenburg verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 0:1

8e minuut.
Olsen geeft een lange en hoge pass. Vameşu probeert de bal met de borst te controleren. Arapa rent richting de bal. Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Traczyk bokst de bal weg.

26e minuut.
Abdullayev met een sublieme pass. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 0:2

33e minuut.
Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vameşu. Vameşu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Csákány passt de bal zonder na te denken. Arapa probeert de bal met de borst te controleren. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 44%, Kızık Boyu 56%.
Zitem FC - Kızık Boyu 0:2

46e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa draait met de bal, schiet en ... Traczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 1:2

51e minuut.
Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Olsen probeert de bal aan de voet te houden. Jaśkiewicz rent richting de bal. Jaśkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 1:3

54e minuut.
van Spaandonck passt de bal met de wreef. Naranjo rent richting de bal. Naranjo speelt de bal door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Pyczółka met een sublieme pass. Jaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Huayu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 1:4

60e minuut.
Tartaglia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Kafkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkas met een sublieme pass. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Tartaglia is nu in balbezit. Tartaglia draait met de bal, schiet en ... Huayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 1:5

65e minuut.
Kivimaa met een sublieme pass. Daar is Vameşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pyczółka. Pyczółka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Tırpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa onderschept slim de pass. Kivimaa geeft een hoge lob. Vameşu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tartaglia rent richting de bal. Olsen is nu in balbezit. Olsen geeft een lange en hoge pass. Csákány kopt de bal weg. Kafkas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Oană de bal. Oană met een sublieme pass. Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimaa haalt uit met een fantastische trap. Traczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vameşu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Kivimaa rent richting de bal. Met opzet legt Tırpan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tırpan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tırpan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Croonenburg speelt de bal door. Abdullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev passt de bal met de wreef. Tartaglia rent richting de bal. Tartaglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković geeft een hoge lob. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Kivimaa rent richting de bal. Traczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Prado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzeźniczak. Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rzeźniczak speelt de bal door. Agüero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vameşu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kivimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk begaat een overtreding. Kivimaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agüero met een snel genomen vrije trap. Kivimaa is nu in balbezit. Kivimaa schiet op doel. Traczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitem FC - Kızık Boyu 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitem FC 51%, Kızık Boyu 49%.
Zitem FC - Kızık Boyu 2:5