Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK bergusak
engin Tactiek aaa
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 49.4
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen geeft een hoge lob. Niggemann probeert naar een medespeler te passen. Vidojević geeft de bal voor. Helanen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 1:0

6e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward geeft een hoge lob. Winthersen kopt de bal weg. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 2:0

9e minuut.
Tanghal passt de bal zonder na te denken. Fleita is nu in balbezit. Fleita passt de bal in één keer door. Jędryka rent richting de bal. Jędryka schiet op doel. Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Soares Barros met een sublieme pass. Winthersen rent richting de bal. Maguire is nu in balbezit. Winthersen onderschept slim de pass. Winthersen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vidojević rent richting de bal. Vidojević geeft de bal voor. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Blanc geeft een lange en hoge pass. Niculae speelt de bal door. Klungelig pakt Helanen de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 3:0

23e minuut.
Winthersen rent richting de bal. Winthersen probeert naar een medespeler te passen. Niculae met een sublieme pass. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 4:0

27e minuut.
Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević speelt de bal door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 5:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Arapuca de bal onder controle te krijgen. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidojević geeft een hoge lob. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidojević zal de hoekschop nemen. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 6:0

41e minuut.
Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggemann onderschept slim de pass. Niggemann geeft een hoge lob. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vidojević met een sublieme pass. Helanen heeft problemen om de bal te vangen. Niculae met een sublieme pass. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 45%, bergusak 55%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 7:0

47e minuut.
Winthersen is nu in balbezit. Winthersen geeft de bal voor. Klungelig pakt Niculae de bal. Niculae schiet op doel. Murru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 8:0

49e minuut.
Niggemann geeft een hoge lob. Eğilmez kopt de bal weg. Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ferrugento rent richting de bal. Niggemann verovert de bal door een tackle van achteren. Niggemann speelt de bal door. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... Murru bokst de bal weg.

57e minuut.
Kociński geeft de bal voor. Blanc kopt de bal weg. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen geeft een lange en hoge pass. Niculae maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 9:0

58e minuut.
Klungelig pakt Jędryka de bal. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal met de wreef. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arapuca passt de bal in één keer door. Fleita is nu in balbezit. Fleita passt de bal zonder na te denken. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal schiet op doel. Marashliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ward speelt de bal door. Dogon is nu in balbezit. Dogon speelt de bal door. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vidojević met een sublieme pass. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Eğilmez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Murru trapt de bal weg. Niggemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Niggemann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Winthersen de bal. Winthersen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maguire geeft een hoge lob. Dogon is nu in balbezit. Dogon speelt de bal door. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niggemann kopt de bal weg. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tanghal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Niggemann met de inworp. Vidojević geeft de bal voor. Helanen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 10:0

87e minuut.
Tetradze is nu in balbezit. Fleita verovert de bal door een tackle van achteren. Fleita geeft de bal voor. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 33%, bergusak 67%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - bergusak 10:0