Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bergusak Beyaz Saçlı Gençler SK
aaa Tactiek engin
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Soares Barros is nu in balbezit. Soares Barros passt de bal in één keer door. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen geeft een lange en hoge pass. Niculae maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Soares Barros probeert naar een medespeler te passen. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen passt de bal zonder na te denken. Helanen rent richting de bal. Helanen schiet op doel. Murru bokst de bal weg. Ferrugento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helanen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen is nu in balbezit. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Murru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:1

23e minuut.
Vidojević speelt de bal door. Niculae rent richting de bal. Niculae passt de bal in één keer door. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kociński onderschept slim de pass. Vidojević onderschept slim de pass. Vidojević speelt de bal door. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Niculae speelt de bal door. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński is nu in balbezit. Helanen onderschept slim de pass. Helanen schiet op doel. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vidojević rent richting de bal. Vidojević geeft een hoge lob. Maguire kan de bal niet met de borst controleren. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helanen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ferrugento geeft de bal voor. Soares Barros kopt de bal weg. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:2

39e minuut.
Niculae passt de bal zonder na te denken. Helanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Helanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soares Barros wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Blanc speelt de bal door. Winthersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen passt de bal zonder na te denken. Helanen is nu in balbezit. Helanen draait met de bal, schiet en ... Murru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tanghal passt de bal in één keer door. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer probeert naar een medespeler te passen. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Marashliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 56%, Beyaz Saçlı Gençler SK 44%.
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Jędryka de bal. Jędryka passt de bal zonder na te denken. Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon geeft een hoge lob. Tanghal maakt een snoekduik en kopt de bal. Marashliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Maguire de bal. Helanen is nu in balbezit. Eğilmez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helanen raakt geblesseerd tijdens het duel. Helanen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arapuca geeft een hoge lob. Marashliev probeert naar een medespeler te passen. Vidojević probeert naar een medespeler te passen. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:3

72e minuut.
Jędryka met een sublieme pass. Dogon is nu in balbezit. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Niculae de bal. Niculae geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helanen rent richting de bal. Helanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:4

79e minuut.
Soares Barros probeert naar een medespeler te passen. Winthersen met een sublieme pass. Eğilmez rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Murru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kociński speelt de bal door. Dogon is nu in balbezit. Dogon probeert naar een medespeler te passen. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Niculae rent richting de bal. Niculae speelt de bal door. Winthersen met een sublieme pass. Helanen rent richting de bal. Helanen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maguire speelt de bal door. Winthersen geeft de bal voor. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. Murru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Tetradze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haas rent richting de bal. Jędryka onderschept slim de pass. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae passt de bal zonder na te denken. Helanen heeft problemen om de bal te vangen. Helanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bergusak 59%, Beyaz Saçlı Gençler SK 41%.
bergusak - Beyaz Saçlı Gençler SK 0:5