Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7402
OLAP_C Siyah Çoraplılar
tt4b Tactiek difficile3
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
9 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44.8 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Ferraguti probeert naar een medespeler te passen. Birten is nu in balbezit. Karpetopoulos onderschept slim de pass. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ... Yekmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 0:1

6e minuut.
Šlupka probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpetopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karpetopoulos schiet op doel. Yekmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 0:2

13e minuut.
Ferraguti is nu in balbezit. Ferraguti geeft een lange en hoge pass. Birten kan de bal niet met de borst controleren. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ... Yekmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šlupka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gözüaçık de bal. Sbarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 0:3

21e minuut.
Ferraguti speelt de bal door. Šlupka rent richting de bal. Šlupka geeft een lange en hoge pass. Karpetopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Yekmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 0:4

29e minuut.
Herczyk passt de bal zonder na te denken. Karpetopoulos rent richting de bal. Birten bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpetopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karpetopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Atabeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Karpetopoulos onderschept slim de pass. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sevgin rent richting de bal. Sevgin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlupka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraguti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Siper speelt de bal door. Zengin rent richting de bal. Hostyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hostyn krijgt een gele kaart. Zengin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siper neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stefaniszyn heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 1:4

43e minuut.
Herczyk passt de bal zonder na te denken. Karpetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpetopoulos passt de bal met de wreef. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sbarra heeft problemen om de bal te vangen. Sbarra met een sublieme pass. Ferraguti rent richting de bal. Ferraguti geeft een hoge lob. Karpetopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 75%, Siyah Çoraplılar 25%.
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 1:4

46e minuut.
Antinori geeft een lange en hoge pass. Karpetopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birten. Birten krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Atabeyoğlu met de inworp. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 2:4

49e minuut.
Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık begaat een overtreding. Rampoldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 2:5

59e minuut.
Gözüaçık speelt de bal door. Siper rent richting de bal. Siper probeert naar een medespeler te passen. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Atabeyoğlu is nu in balbezit. Atabeyoğlu passt de bal in één keer door. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. Yekmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karpetopoulos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 2:6

64e minuut.
Ferraguti is nu in balbezit. Birten begaat een overtreding. Ferraguti raakt geblesseerd tijdens het duel. Sbarra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rampoldi springt en kopt de bal. Yekmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 2:7

70e minuut.
Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper speelt de bal door. Antinori is nu in balbezit. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz schiet op doel. Degreve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Siper passt de bal in één keer door. Hostyn met een sublieme pass. Stefaniszyn is nu in balbezit. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz schiet op doel. Degreve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sukatmaz is nu in balbezit. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz schiet op doel. Degreve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antinori geeft een lange en hoge pass. Karpetopoulos kopt de bal weg. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti rent richting de bal. Ferraguti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Herczyk kopt de bal weg. Şık geeft een hoge lob. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 3:7

84e minuut.
Šlupka met een sublieme pass. Ferraguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti speelt de bal door. Sbarra rent richting de bal. Sbarra passt de bal zonder na te denken. Yekmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu passt de bal met de wreef. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 65%, Siyah Çoraplılar 35%.
OLAP_C - Siyah Çoraplılar 3:7