Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc AKSARAY H.BEŞİKTAŞ
????? Tactiek deneme
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
Eloğlu is nu in balbezit. Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles speelt de bal door. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - H.BEŞİKTAŞ 0:1

18e minuut.
Šimonek met een sublieme pass. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arthur krijgt een gele kaart. Marchlewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dornelles met een snel genomen vrije trap. Sergiejew springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Haubner geeft een hoge lob. Keser kopt de bal weg. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sezgili geeft de bal voor. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Keser kan niet meer verder spelen. Trivunović komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eloğlu neemt zijn aanloop. Coposu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arthur rent richting de bal. Arthur schiet op doel. Coposu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marchlewicz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arthur zal de hoekschop nemen. Trivunović heeft problemen om de bal te vangen. Coposu bokst de bal weg.

43e minuut.
Coposu met een sublieme pass. Szusza rent richting de bal. Szusza passt de bal zonder na te denken. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 41%, H.BEŞİKTAŞ 59%.
fc AKSARAY - H.BEŞİKTAŞ 0:1

58e minuut.
Szusza rent richting de bal. Venga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szusza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dornelles neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - H.BEŞİKTAŞ 0:2

59e minuut.
Trivunović probeert naar een medespeler te passen. Sezgili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szusza. Szusza krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Szusza rent richting de bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz met een sublieme pass. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Arthur passt de bal met de wreef. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Venga bereikt de bal nog maar net als eerste. Venga geeft de bal voor. Sezgili maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft de bal voor. Trivunović heeft problemen om de bal te vangen. Arthur is nu in balbezit. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Marchlewicz probeert de bal aan de voet te houden. Arthur geeft een lange en hoge pass. Sezgili springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 42%, H.BEŞİKTAŞ 58%.
fc AKSARAY - H.BEŞİKTAŞ 0:2