Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ fc AKSARAY
deneme Tactiek ?????
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Ramos speelt de bal door. Szusza is nu in balbezit. Šimonek is nu in balbezit. Szusza rent richting de bal. Szusza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Rico rent richting de bal. Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal in één keer door. Keser rent richting de bal. Keser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Šimonek rent richting de bal. Šimonek passt de bal zonder na te denken. Ramos met een sublieme pass. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Paal! Koçyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 1:0

17e minuut.
Szusza verovert de bal door een tackle van achteren. Venga rent richting de bal. Szusza onderschept slim de pass. Szusza draait met de bal, schiet en ... Koçyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 2:0

28e minuut.
Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz passt de bal zonder na te denken. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew geeft de bal voor. Szusza krijgt zijn hoofd ertegen. Koçyiğit bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 3:0

34e minuut.
Gołosz met een sublieme pass. Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal met de wreef. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Coposu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Trivunović verovert de bal door een tackle van achteren. Trivunović met een sublieme pass. Klungelig pakt Sezgili de bal. Sezgili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 51%, fc AKSARAY 49%.
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 3:0

54e minuut.
Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Venga verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Szusza rent richting de bal. Szusza met een sublieme pass. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 4:0

90e minuut.
Triggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs geeft een hoge lob. Keser kopt de bal weg. Klungelig pakt Sezgili de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Râpnu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 51%, fc AKSARAY 49%.
H.BEŞİKTAŞ - fc AKSARAY 4:1