Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bahcestar Humble Duty
cris 2 Tactiek antrenman
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.7 gemiddelde waardering 46
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Titkos rent richting de bal. Titkos passt de bal met de wreef. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Humble Duty 0:1

9e minuut.
Yarosh onderschept slim de pass. Yarosh met een sublieme pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - Humble Duty 1:1

24e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Titkos verovert de bal door een tackle van achteren. Titkos geeft de bal voor. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Abate geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buttura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarosh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Titkos is nu in balbezit. Peker rent richting de bal. Titkos onderschept slim de pass. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 41%, Humble Duty 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bahcestar - Humble Duty 1:1

75e minuut.
Titkos heeft problemen om de bal te vangen. Titkos passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Centeno onderschept slim de pass. Yarosh speelt de bal door. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga draait met de bal, schiet en ... Baranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - Humble Duty 2:1

87e minuut.
Inworp. Buttura met de inworp. Abate rent richting de bal. Yarosh verovert de bal door een tackle van achteren. Yarosh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Micu heeft problemen om de bal te vangen. Micu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hiçkorkmaz de bal. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Titkos geeft een hoge lob. Anh Hưng is nu in balbezit. Martín maakt een afschuwelijke overtreding. Martín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 33%, Humble Duty 67%.
bahcestar - Humble Duty 2:1