Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:54
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46741
(ÇSK) MORNİK Eskişehirspor
4-2-3-1 Tactiek Ana Taktik
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 44.1
outstanding Schieten adequate
formidable Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Drăguş speelt de bal door. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki geeft een lange en hoge pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Sobieszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alderweireld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş geeft de bal voor. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobieszewski kopt de bal weg. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş geeft een hoge lob. Suma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Drăguş passt de bal zonder na te denken. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap. Farris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 1:0

12e minuut.
Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki met een sublieme pass. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 2:0

14e minuut.
Drăguş passt de bal zonder na te denken. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 3:0

17e minuut.
Kulsipahi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Utkualan de bal. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 4:0

20e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Suma is nu in balbezit. Loczkowski begaat een overtreding. Suma raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăguş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muchowiecki kopt de bal weg. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 5:0

39e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. Farris bokst de bal weg.

42e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer geeft de bal voor. Sobieszewski heeft problemen om de bal te vangen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 28%, Eskişehirspor 72%.
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 5:0

50e minuut.
Suma rent richting de bal. Urdea geeft de bal voor. Drăguş probeert de bal met de borst te controleren. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Farris speelt de bal door. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mogiełka krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Muchowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăguş met een snel genomen vrije trap. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 6:0

60e minuut.
Daar is Drăguş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 7:0

73e minuut.
Mogiełka passt de bal in één keer door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godfrey. Godfrey krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rolnik geeft een lange en hoge pass. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Muchowiecki geeft een hoge lob. Suma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 8:0

81e minuut.
Drăguş met een sublieme pass. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki met een sublieme pass. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Suma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 35%, Eskişehirspor 65%.
(ÇSK) MORNİK - Eskişehirspor 9:0