Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehirspor (ÇSK) MORNİK
Ana Taktik Tactiek 4-2-3-1
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
46.9 gemiddelde waardering 62.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


6e minuut.
Daar is Salaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaerts geeft de bal voor. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki geeft een hoge lob. Sijamhodžić springt en kopt de bal. Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft een hoge lob. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:1

12e minuut.
Alderweireld geeft een hoge lob. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Farris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:2

13e minuut.
Sijamhodžić speelt de bal door. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld met een sublieme pass. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Łysik geeft een hoge lob. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sijamhodžić de bal. Sijamhodžić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kulsipahi kan de bal niet met de borst controleren. Kulsipahi passt de bal zonder na te denken. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:3

43e minuut.
Rolnik kan de bal niet met de borst controleren. Moody is nu in balbezit. Moody geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel. Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 61%, (ÇSK) MORNİK 39%.
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:3

51e minuut.
Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Kasprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki geeft de bal voor. Sijamhodžić krijgt zijn hoofd ertegen. Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik geeft een hoge lob. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:4

56e minuut.
Mogiełka passt de bal in één keer door. Tensek rent richting de bal. Condrea is nu in balbezit. Tensek onderschept slim de pass. Tensek haalt uit met een fantastische trap. Jaklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salaerts is nu in balbezit. Salaerts passt de bal met de wreef. Filibeli heeft problemen om de bal te vangen. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kasprzyk kopt de bal weg. Salaerts is nu in balbezit. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić schiet op doel. Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 46%, (ÇSK) MORNİK 54%.
Eskişehirspor - (ÇSK) MORNİK 0:4