Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc AKSARAY Siyah Çoraplılar
????? Tactiek difficile3
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
53.8 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Pelikán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rico de bal. Karpetopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karpetopoulos schiet op doel. Koçyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Siyah Çoraplılar 0:1

7e minuut.
Rico probeert de bal met de borst te controleren. Sbarra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Triggs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpetopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Eloğlu is nu in balbezit. Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk geeft een hoge lob. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pelikán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sezgili is nu in balbezit. Keser rent richting de bal. Keser draait met de bal, schiet en ... Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Šlupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlupka geeft een lange en hoge pass. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Siyah Çoraplılar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 53%, Siyah Çoraplılar 47%.
fc AKSARAY - Siyah Çoraplılar 0:2

52e minuut.
Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu passt de bal zonder na te denken. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Sbarra kopt de bal weg. Rico probeert de bal met de borst te controleren. Karpetopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karpetopoulos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pelikán heeft problemen om de bal te vangen. Pelikán passt de bal in één keer door. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Degreve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - Siyah Çoraplılar 1:2

75e minuut.
Sbarra passt de bal zonder na te denken. Karpetopoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Triggs zijn tegenspeler op de grond. Triggs krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal zonder na te denken. Eloğlu met een sublieme pass. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Degreve bokst de bal weg.

82e minuut.
Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sbarra met de inworp. Ferraguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti geeft een hoge lob. Paal! Karpetopoulos rent richting de bal. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel. Koçyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venga met een sublieme pass. Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk geeft de bal voor. Koçyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pelikán met een snelle inworp. Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu probeert naar een medespeler te passen. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 40%, Siyah Çoraplılar 60%.
fc AKSARAY - Siyah Çoraplılar 1:2